Серьожка стояв у громадському туалеті і писав. У принципі, поспішати не було куди. У кіно він не збирався, каруселями не цікавився - все одно грошей не було. Стояло літо і робити було взагалі-то нічого. До того ж на місто впала спека. А в туалате було досить прохолодно. Хоч і подванівало. У приміщенні громадського закладу нікого не було. Хлопчисько пальтсі член й дивився, як звідти ллється сеча. Кінець злегка надувся і трохи затвердів, від чого сеча лилася не вниз, а під невеликим напором. Серьожці було тринадцять, але що таке ерекція він вже знав. У нього вставав член вранці, заважаючи нормально писати. Сережка провів по члену рукою, відкриваючи й закриваючи крайньою плоттю голівку. Він чув від старших хлопців, що якщо так робити, то буде приємно. Це називалося дрочити. А ще старші хлопці казали, що дрочити западло. Але туалеті було тихо й порожньо. Навіть дядько Сева - дідусь-сусід по сходовому майданчику, що прибирали в туалеті, не порався у своїй комірчині. Тому Серьожка вирішив спробувати. Права рука, що тримала член початку ритмічно рухатися вперед-назад. Член почав набухати і рости, як раптом над вухом Сережки пролунав грізний окрик.
- Ти як смієш, дрібний, дрочити? Та ще з громадському сортирі!
Сережка підняв погляд. Поруч з ним, нечутно, по всій видимості підкравшись, стояв високий пузатий дядько з грізним обличчям. Тільки очі у дядька був не злі, а, швидше, масляні.
- Ну-ка, де твої батьки? Ходімо, відведу до них, розповім, чим ти тут займаєшся.
Він схопив Сергійка за руку і потягнув за собою, не давши навіть застібнути хлопчині ширіньку.
- Не треба дядьку, - уперся ногами в підлогу Серьожка. - Я більше не буду так!
Але дядько не вгавав і продовжував тягнути. Нарешті, він зупинився і подивився на хлопчика.
- Гаразд. Я бачу, ти хлопчик хороший. Але за те, що я тебе не відведу до батьків, ти повинен дещо зробити.
- Що? - Серьожка був готовий зробити все, щоб тільки не дізналися батьки. Хлопчик боявся, що вони засмутяться або покарають його.
- Вставай на коліна.
Сережка нічого не розуміючи, виконав.
Чоловік між тим, розстебнув ширіньку, дістав свій висячий член і ткнув їм в губи хлопчика:
- Смокчи.
- Що?
- Смокчи, кажу, а то все розповім.
Мало не плачучи, Серьожка відкрив рот і взяв губами ще млявий член. Чоловік нетерпляче хитнув стегнами і член воше глибше в хлоп'ячий рот.
- Смокчи, як цукерку - сказав пузатий раптом охриплим голосом. Його член став набухати і збільшуватися в Серьожчині губах. Хлопчик злякався і відкрив рот. Але отлиніть йому не дали. Руки чоловіка владно лягли на Сережін потилицю і член заходив між губ, як поршень, дістаючи все далі і далі. Хлопчик давився довгим агрегатом, його почало нудити. Але чоловік не зупинявся.
- Смокчи, сученок. Повія повинна смоктати і обслуговувати будь-якого, хто накаже.
Руки чоловіка вже тримали хлопчика за волосся, насажівая його рот на член. Серьожці почало здаватися, що це ніколи не скінчиться, коли пузатий особливо сильно притягнув голову хлопчиська до себе і на мить завмер. І раптом прямо в горло Серьожці вдарив фонтан гірко солоної рідини.
- Ковтаю, лише повія. Не пропусти ні однієї краплі, - Сіппел чоловік. Нарешті, він вийняв член з рота Сергія, але тільки після того, як той вилизали весь стовбур.
- Хороша повія - похвалив він. - Я буду сюди іноді заходити. Зустріч - відсисатимеш ще. А потім вип'єш моєї сечі.
Після чого прибрав свій агрегат у штани, розвернувся і пішов.
Сергій піднявся з колін. Його нудило. Смак молофьі - так називали те хлопчаки, що тече з члена після оргазму, і самого члена стояв у роті. Боліла шия. Але разом з тим, Сергій помітив, що його член, ще не прибраний в штани, стоїть.
Торпліво прибравши своє господарство, Серьожка рушив з туалету. Але проходячи повз комірчини техніка був раптово схоплений за руку і втягнутий в приміщення. Той, хто це зробив був дідусем-доглядачем туалету і сусідом по площалке.
Дід безцеремонно штовхнув Сергійка до стільчика.
- Я все бачив, - сказав він. - Хочеш, розповім батькам, що ти - педик.
- Ні - Серьожка навіть розгубився. Його сьогодні все шантажують. Цікаво, що захоче старічек. Теж відсмоктування?
Але дідка, як з'ясувалося, цікавив не тільки рота.
- Як мене звати знаєш - швидше ствердно сказав він. - Тебе звуть Сергій, але відгукуватися будеш як Повія або Соска. Зрозумів?
Він схопив Сержку за вухо. Досить боляче. Хлопчик скрикнув.
- Так, зрозумів.
- Добре. Тепер ми з тобою розважитися. - Дядю Сева відпустив вухо, а потім вкрадливо запитав. - Ти ніогда не бачив, як чоловіки з дівчатками надходять, особливо з тими, хто погано себе веде?
- Ні.
- От зараз і довідаєшся.
Він сів поруч з Серьожкою і почав розстібати йому сорочку. Знявши її, дядько Сева заходився обмацувати Серьожчина груди. А, треба визнати, у пацана груди були трохи опукла, м'яка з великими рожевими сосками і дуже нагадувала дівочу.
- Я не помилився, - задоволено посміхнувся дядько Сева. - Циці, як у дівчинки. Як у маленької, розпусну дівчинки.
Сдернув з пацана сорочки