зрозумівши його дію, підхопив під руку і повів у іншу кімнату, залишаючи за собою доріжки мокрих слідів.
Пройшовши трохи по погано освітлювати коридори, вони увійшли до невелике приблизно 3 на 3 приміщення через відкриті двері. Посередині стелі звисала самотня лампочка, а в кутку звично поблискував червоний вогник. Біля стіни лежав новий, чистенький матрац, що вразило Микиту. У стіну поряд, приблизно на рівні пояса було вбито залізна скоба.
- Так, ми турботливі, - посміхнулась дівчина, входив і несучи в руках плед, дві миски і залізний нашийник з ланцюгом. - Забирай, має і насолоджуйся нашою гостинністю. Ну що, стоїте в дверях?
- На коліна, песик - Пане прибрав одну руку, а інший, не відпускаючи волосся, з силою натиснув вниз, змушуючи його встати на коліна.
- Сиди тихо, сучка - Пане прибрав і другу руку та Нікі звалився вниз, підставляючи долоні в підлогу. Дівчина передала молодому людині нашийник, і він, відкинувши волосся з Нікін шиї, застебнув його за замок, пропустивши припаяні до ошийника ланцюг через долоню, намотав за кінець її в кулак. Потягнув на себе, Нікі машинально схопив руками за нашийник, щоб послабити натяг.
- Випрями, сучка - і вільної рукою знову схопив його за волосся.
- Витягніть руки прямо - дівчина підійшла впритул до його обличчя і присіла навпочіпки. - Ну, я що чекати буду? - І удар долонею обпік його щоку. Нікі спочатку схопився за місце удару, а потім швидко, наскільки міг, витягнув уперед тремтячі руки. Дівчина дістала ключик, і клацнула замком наручників, знімаючи їх і вішаючи на пояс разом з ключами, розглядаючи зап'ястя з сильним слідами від наручників, де-не-де кровоточать.
- Потім зайду, промо, нам не потрібно, що б ти захворів. - Вона встала і відійшла.
Пан штовхнув ногою в спину, змушуючи знову впасти на руки, і потягнувши за ланцюг, зробив крок вперед.
- За мною, мов песик.
Зробивши гурток по невеликій кімнаті, Господар наблизився до скобі в стіні.
- Забирай на матрац.
І знімаючи з руки кінець повідця, пристебнув ланцюг до скобі щелкнувшім замком.
- Цінуй нашу турботу, ти її відчуєш нечасто - сказав Пан і відійшов, поступаючись місцем дівчині. Нікі акуратно, крізь сплутався пасма довгого волосся розглядав свою Пані, потираючи хворіли на зап'ястя.
- Це вода - вона поставила одну миску на підлогу поруч з матрацом, - Тут їжа - друга майже така ж миска, з якоюсь кашею кинулась поруч, - Без ложок і виделок, ти вже вибач, ручками співаєш, - смішок. - Це гребінець, стеж за собою, - ще смішок. - А це за хорошу поведінку. - Дівчина погладила його по голові, майже з ніжністю, не звернувши уваги на те, як він відсмикнув від цього руху. Встала і пішла до дверей. Молодий чоловік жбурнув йому в обличчя плед, принесений з собою дівчиною. Вийшов на секунду за двері і повернувся з відром у руках, поставив його поряд з мисками.
- Навіщо це, пояснювати, сподіваюся не треба? - І, почекавши секунди три, вліпив сильну ляпас, що Нікі відлетів в стіну, падаючи на бік, ланцюг дзенькнула. - Я чекаю відповіді.
- Так. - Тихим, хрипким голосом промовив він.
- Не так! - Пнув його ногою в живіт, підвищив голос Пан. Нікі скарлючився і застогнав. У його голові боролися гордість і самозбереження. Було просто неможливо видавити з себе ці слова, назвавши свого мучителя Паном. Ще удар у живіт. Нікі знову задихнувся, ледве встигнувши віддихатися з першого разу.
- Я можу так всю ніч, - і на підтвердження сказаних слів ударив знову. Тепер вже дужче. І опустився навпаки, хапаючи його за волосся, піднімаючи його обличчя до себе. Заносячи кулак, вдарив в щелепу, вниз прокреслила доріжку цівка крові. Нікі спробував отпіхнуть не слухаються руками від себе Пана, який піймав його руку, заломив його йому за спину, спершись одним коліном на хребет, з силою потягнув за волосся на себе.
- Аааа ... - видав Ніки здавлений крик. Молода людина схилився губами до самого його вуха і зло прошепотів.
- За погану поведінку я можу позбавити тебе всього, навіть життя. Боляче? Я можу сильніше. - І посиливши хватку, ще більше заломив руку. - Кажи ...
- Відпусти, боляче, не треба ... - переходячи в крик, випалив Ніки.
- Це ще не боляче. Ось це боляче. - І не відпускаючи волосся, впечатав особою в стіну. Перехоплюючи його руку з зап'ястя за пальці, з хрускотом вивернув їх. Відпускаючи волосся, завдав швидкий удар в потилицю, знову перехопив за волосся, з силою потягнувши на себе. Дівчина, відірвалася від стіни, притулившись до якої до цього курила, і наблизилася до них.
- Сучка, ти ж хочеш відпочити, поплакати на самоті вдосталь, поїсти і закутавшись в теплий плед поспати. Не вперто, як осел, собачки розумні тварини. А то доведеться спати на бетонній підлозі, їсти какашки, і бути не в змозі розчесати волосся зламаними пальцями. Просто скажи, що ти зрозумів для чого тобі відро, подякуй, як личить своїх господарів, і спокійно відпочивай - вимовила вона й скинула попіл від сигарети йому в обличчя. - Не витрачай наше і свій час.
- Принеси шокер, може він його розмови .- Звернувся молодий