Молода людина презирливо скривив губи, підійшовши до Микитка, з розмаху вдарив його по обличчю долонею .- Сучка, подивимося, як ти засвоїв урок, попроси прекрасну леді дозволу попити тобі води. ... Ну, я чекаю!
Віддихавшись, схлипуючи тремтячим голосом, тихо вимовив - Пані, можна мені води. ... Будь ласка - почекає, додав він.
- Ось, так краще, нооо ... НІ! З приводу прохання відпустити тебе, теж НІ, не смій більше, і замислюватися про такі речі, вони для тебе так само далекі, як і твоя колишня життя ... імені, тепер у тебе більше немає, є тільки звернення до тебе як до собаки - « Сучка ».

Він прокинувся від ніжних, але наполегливих погладжувань в області паху. Розплющивши очі, він ще нічого не встиг зрозуміти, як тут же отримав ляпас.
- Ну що, нудьгував, маля? Сьогодні ти відчуваєш себе краще, назвеш мене своїм Паном? - Над Микитчин особою схилилося особа санітара, обдає Ніки своїм смердючим перегарним диханням. Однією рукою він стискав Нікін яйця в кулак, а другу вже заносив для чергового удару, який не змусив себе чекати. З подивом Ніки виявив, що його тіло не сковують більше ремені, катетер витягнутий із вени, і мабуть вколоти нічого санітар йому не встиг.
- Пам'ятаєш, я обіцяв тобі, що ти сам все зробиш? - Санітар підлозі приліг поряд з Микитою, і піднявши свій таз повільно, заклично став розгойдувати бадьорим. - Давай, починай, мій член жадає зустрічі з твоїми губами .- І поклавши йому руку на шию, підтягнув до себе.
Нікі ще не прийшов у себе остаточно, і випробовував деяку слабкість від довгого лежання на ліжку в одному положенні і виклавши йому препаратів. Але все ж інстинктивно, ще не до кінця збагнувши, що відбувається, подався обличчям вниз, допомагаючи собі руками звільнити з штанів підлозі дрімав член санітара. І тут же беручи його у рот, відчуваючи запах сечі і скисле сперми.
- Спеціально для тебе не мив, тобі подобається? - Санітар знущально хрюкнули.
Нікі намагався, як завжди не помічати образливих слів і того, чим були зайняті його губи, які все робили чисто інстинктивно і машинально. І навіть пропустив той момент, коли член у нього в роті напружився, віщуючи оргазм. Санітар схопив його голову і з силою пропхнув свій хер Ніки глибоко в глотку, затримуючи його там, заважаючи дихати, і через кілька миттєвостей почав рясно кінчати. Після чого, з силою кинув Ніки на ліжко, і навалившись зверху став тикати своїм обм'якати відростком в його обличчя, примовляючи:
- Давай, ковтай, швидше, облизуй все до чиста. По-о-о-т так - розтягуючи слова в задоволенні, простягнув він - язичком дитинко.
Після того, як санітар задовольнився чистотою своїх геніталій, закурив сигарету відкинувся до стінки, тримаючи голову Ніки у себе на колінах недбало погладжуючи його по волоссю на кшталт кішки. Примовляючи - Хороша дівчинка, ти моя чепурун, ось як зголоднів - Туша сигарету об стіну з награним зітханням продовжив - Ну давай я нагодую тебе через задній прохід. Хочеш їсти?
- Ні - слабким, знесиленим, без життєвим голосом промовив Ніки.
- Ну, вистачить соромитися - підбадьорюють голосом підводячись на лікті, скідивая Микитку коліном з ліжка, вимовив вже грубим голосом - Живо вставай на рак погань, на ліжко обличчям до стіни! Важко вставши з підлоги на коліна, Нікі похитуючись, спираючись руками на ліжко, піднявся на ноги, відчуваючи нудотні головокружіння.
- Давай швидше - долинув голос вже позаду.
Нікі впав на ліжко, не згинаючи ліктів руками вперед, і підтягнув під себе коліна. Санітар не церемонячись, одним ривків здер з Нікі штани, піднімаючи його дупу врівень своєму члену. І не втрачаючи часу, вставив йому. Микита відчував, що з кожним поштовхом член в його дупі все сильніше набухав, нарешті, все це набуло розмірений ритм.
- Ну ж, тварюка, назви мене своїм Паном - і сильна рука вчепилася у волосся на потилиці, з силою тяня на себе, а інша рука відважила дзвінку ляпас.
- Так, ... Пане, .... що ви ... бажаєте? - Переривчастим голосом, з кожним поштовхом хапаючи ротом повітря, вимовив Микита.
- Називай завжди мене своїм Паном - в екстазі вимовив він, продовженням його хрипкого голосу був незрозумілий деренчливий звук, долинав з візка, на якому санітар привіз препарати. Трохи віддихавшись, він витер свій обм'якнув, забруднену в спермі та лайні член про дупу Микити, і з незадоволеним виглядом подивився на нове повідомлення на пейджер. Взявши в руки шприц з препаратом, вколов Ніки, вже лежав на животі у праву сідницю.
- Зайка, мені потрібно терміново бігти, але я обіцяю, скоро зайду, не шалі тут без мене.
Сказав санітар, і, натягаючи штани, розвернувся до дверей, прихопивши свій столик на колесах ...