Моє нюх вловило тонкий, ні з чим не порівнянний запах жіночого піхви. Я часто раніше займався онанізмом, витягши Ленкін заношені труси з кошика з білизною для прання, винюхуючи тонкі аромати, які не жартівливо заводили мене. Тут знайомий запах знову почав надходити в мене, діючи на підсвідомому рівні, перевертаючи мій мозок. Раптом мого носа торкнулися гарячі і вологі її губи. Мені не мало зусиль доводилося відчувати, щоб не схопити її за тіло і не встромити в нього свій рот, ніс, мова .... Хотілося піти у неї цілком, і померти, задихнувшись без повітря, від щастя. Але її легені похитування тілом і ніжні присідання тільки злегка дозволяли моїм губам та носі стосуватися крапельок, що стікають з її губ на мій рот. Непомітно я злизував їх своїм язичком, насолоджуючись незвичайним смаком. Я відчував, що Олені теж доводиться себе контролювати, щоб просто не сісти в пориві пристрасті мені на рот. Вона нахилилася до мого члену і я відчув як її голова залізла до мене в труси, розтягнувши еластичну тканину. Як у її рот вмістилася вся довжина мого члена залишається тільки здогадуватися, але я конкретно відчув, що він весь повністю входить в глотку. Її губи щільним кільцем обхопили стовбур і не виймаючи його з рота стала робити ковтальні руху. Скориставшись тим, що моїх очей їй не видно я їх відкрив і просто спокійно розглядав Ленкін спливала печерку. Раптово я почув виразний стогін, що переходить у протяжне мукання - вона кінчала! Руками стиснувши мої яйця майже до больових відчуттів збила що починається у мене оргазм. Її промежину завмерла в декількох сантиметрах над моїм обличчям. Спочатку краплі з неї повільно падали, потім вони злилися в тоненьку цівку, стікаючу прямо мені в рот. У завершенні всього Лена просто опустилася на мене, зробивши кілька рухів своїми устами по моїм, розмазавши все по обличчю. Вийняла голову з моїх трусів, трохи відсапавшись, вона зіскочила з мене і пішла на кухню. Там, судячи по звуках, дістала з холодильника вино і відкривши пляшку, налила в склянку. Ех, як би мені зараз сьорбнути теж цього відновлюючого сили напою. Я лежав на ліжку, з широко розкинутими в сторони ногами, як залишила Олена. Підвівшись побачив, що крізь тканину трусів з мого кінця проступило пляма виділень, що витекла з головки, а сам він не отримавши розрядки, продовжував стояти як кіл. Олена увійшла в спальню так само швидко, як і втекла. Відразу підійшла до мене: «Ти плачеш? Зараз я тобі допоможу », розмовляла вона з моїм членом. Спритним рухом, злегка підвівши мій зад, Лена стягнула з мене труси і я відчув, як кінець аж підстрибнув від відкрилася волі. Вона знову нахилилася над ним. Уважно розглядала, потім потяглася до нього губами. І звідки в ній раптом з'явилася така пристрасть до орального сексу? Невже треба було її силоміць згладить в усі дірки, щоб зрозуміла яких радощів вона себе позбавляє? Спочатку повільно, за тим все інтенсивніше ставали руху її тісної ротика нанизуються на мій шкіряний кол. Мені зовсім небагато треба було, щоб розрядитися. Відчувши що я починаю кінчати, Олена стала вже не хитаючи головою насаджується на нього, а присмокталися до голівки, рукою стала інтенсивно дрочити ствол. Потужні струмені сперми стали вивергатися з мене. Особливі відчуття я відчував від неможливості навіть поворухнутися, щоб не бути розкритим у своєму удаванні сплячим. І в цьому, як мені здається, я з гідністю справлявся. Коли я вже закінчив, найменший дотик до головці члена доставляє не насолоду, а гострі відчуття ніби удари струмом. Як дати зрозуміти це Олені, що продовжує висмоктувати з мене вміст уже порожніх яєць. Мій лоб вкрився потом, а вона не зупинялася. Ні, зупинилася. Я вже з полегшенням зітхнув, але тут відчув, що Олена кудись потягнулася і чимось зашаруділа. До кінця, так і не втратив твердість, доторкнулося щось вологе і прохолодне. За відчуттями зрозумів, що Лєна натягнула презерватив. Знову вона переступає по ліжку, змінюючи своє положення. Ще мить і вершниця гордо скаче, підводячись і падаючи всім тілом, ковзаючи по всій довжині мого члена. З що минає піхви змащення заливає мене і хлюпає на яйцях. Тепер хвилинна пауза і відчуваю, що чимось змащують презерватив, надітий на мій кінець. Цікаво що зараз вона задумала. Еротичним фантазіям в моїй голові стало тісно. Ерекція не на секунду не слабшала. Я не можу відкрити очі, щоб оцінити обстановку, але не витримавши, трохи прочинив повіки. Добре, хоч вона знову перебувала до мене спиною. Відкрив вже спокійніше очі і уважно став дивитися за тим, що відбувається. Олена присіла наді мною, руками розсунувши обидві півкулі своєї дупи. Її сфінктер блищав від вазеліну, тюбик з яким лежав поруч на ліжку. Такого я навіть не очікував - мій кінець дивився просто у прочинене очко, готове поглинути його в своїх надрах. Обережно направляючи пальчиками голівку собі прямо в анус, Олена повільно опускалася. Тим не менш, не особливо легко впустила її навіть і рясно змащена дірочка. Я відчував, як розшарування,
стриптиз 14 річної дівчинки
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Страница: 1