дення і кінець як-то ставши набагато жорсткіше збільшився в своїх розмірах. Такого я від себе, а саме від нього не чекав. Саме вторгнення в задню дірочку моєї дружини і справило цей ефект. Тут я став кінчати. Так довго оргазм мене ще не бив. Хвилини через три я в знемозі впав на стіл поруч з Оленкою. Коли прочумався і став потроху приходити до тями, зрозумів, що теж весь умазані в спермі, розбризканої по столу маленькими калюжками. Кинув її плавки в одну з них. Я звільнив Леніни ноги від мотузок, після чого, акуратно опустив її тіло на стіл. Так само як і ввійшов, повільно, на дотик залишив приміщення.
Прокинувся майже одночасно з дітьми. Тільки зараз до мене дійшло, що треба було Ленку притягнути додому, а не кидати одну там в покинутій хаті. Але тут у вікні побачив її силует. Вона піднімалася з моря, обтираючи рушником. Я не повірив своїм очам: на ній був купальник, плавки якого ще сьогодні вночі служили спочатку кляпом для неї, потім затичкою для сперми, а в кінці стали просто ганчіркою. Зараз же на Ленка був повноцінний купальник. Йшла вона з виразом ніби вночі нічого не сталося.
- Усім доброго ранку! - Привітала нас, ввійшовши до дому, - бігом на море і освіжитися в спокійній, ранкової воді!
Накинула халат і запросила снідати. Я розуму не прикладу коли вона все встигла і скупатися, і приготувала шикарні бутерброди до вже завареному чаю. Її обличчя трохи видавало вчорашню п'янку.
- Прийшла пізно і вночі погано спала, а кіно взагалі було огидне, постійно плівка рвалася, - як ніби здогадавшись про мої сумніви пояснила вона.
Про те, що трапилося мені нічого не розповіла - все тримала в собі. Далі відпочивали без особливих ексцесів, якщо не вважати, що сексу знову між нами не було, причиною тепер стали місячні, несподівано у неї почалися.
Повернувшись додому, все пішло як і раніше. Я не наважувався з нею заговорити про оральний секс, про анал теж боявся запитати. Мою голову все частіше стали відвідувати думки підпоїти Ленку як слід і вдути їй по повній як у Ялті. Випадок тут же підвернувся - день народження доньки. Набрав різних делікатесів, а знаючи смак Лени, купив їй шикарного вина. Відзначати сіли вже увечері. Діти нахапалися найсмачнішого швидко відвалилися від столу і награвшись розійшлися спати. Моїй ж метою було напоїти Лену. Тост за тостом ми продовжували свій вечір. Я намагався до вина в Ленкін келих підливати трошки горілочки. Сам же як міг намагався симулювати своє сп'яніння. Триматися мені ставало все важче і важче. Тут я повертаючись з вбиральні в кімнату зауважив, що Олена щось непомітно кинула мені в келих і заховала в кишені спідниці якийсь предмет. Вирішивши дізнатися яку гру затіяла моя благовірна і чого хоче домогтися, став підігравати їй - зробив вигляд, що випив весь келих. Демонструючи сильне сп'яніння і всіляко показуючи повну свою відключці, влаштувавшись на дивані я став відверто дрімати. Ми не змовляючись погодилися, що пора вже лягати. Для виду зробив спробу роздягтися, але тільки зняв з себе штани і впавши на ліжко «відключився». Спати звичайно, вже трохи хотілося, але я лежав з закритими очима і з завмиранням серця прислухався до всього, що робила моя Ленка. Ось вона перемила весь посуд, довго копирсалася в нашій душовою. Судячи по звуках мені здалося, що вона собі ставила кілька разів клізму. Поки вона була там я підскочив до спідниці, яку вона зняла разом з блузкою і кинула на стілець біля її тумбочки. У кишені нічого крім бульбашки з клофеліном не було. Я багато разів чув про такі премудрості, коли вирубують по серйозному людини. Але ось так, щоб на собі відчути .... Тут вода у ванній стихла. Я стрибнув у ліжко і зайняв попереднє положення. Ставши поряд зі мною, Олена підняла мою руку і відпустила. Вона з глухим звуком шубовснула на ліжко. Тоді я відчув, як Лена мене досить жорстко штовхнула в бік. Довелося і тут стерпіти і показати повну свою відключці. Ленка вже спокійно включила світло і сіла поруч зі мною на ліжко. Її долоню доторкнулась до моїх трусам, а я принципово ношу тільки еластично облягаючі боксерки, проплисти по тонкої тканини і завмерла над моїм членом. У моїй голові бушував ураган такої думок, що серце калатало, як відбійний молот. Фантазії не вистачало, на що здатна жінка, яка все життя відчувала стиснення в сексі а тут їй все можна, без наслідки бути захопленою зненацька. Я підозрював, що в несвідомому стані кінець не повинен встати, але він по-зрадницькому відтягнув тканину трусів гордо піднісся наді мною. Про такі тонкощі, я думаю, не все дівки знають і спокійно продовжував насолоджуватися ласками своєї дружини. На кілька секунд усі припинилося, тільки шурхіт стягає одягу сповістив, що Ленка стягнула з себе все. І знову до мене доторкнулися її ніжні й приємні ручки. Мій стирчить кол продовжував випробовувати активні погладжування ласки. Я відчув, як Лена заворушилась і перекинувши ногу через мене, присіла навпочіпки НЕ над моїм обличчям, продовжуючи подрачівать мій і без того вже напруживши