овавшійся по пізді, грізно навис над тіпається тілом. Зовсім не церемонячись, він запхав у неї два пальці. Розкрита і абсолютно безпорадна дружина лежала на столі, в той час як рука молодця плескалася в соках її виділень. Вдосталь награвшись, слизькими пальцями, він направив свого давно вже зачекався дружка прямо їй в печеру. Вся навколишнє браття повинімалі свої стоять як палиці молодці, одночасно руками пристрасно маца Ленкін грудей. Ватаг закинувши голову назад бурхливо кінчав прямо в неї. Плюнувши прямо їй в очко і послинив палець, став розминати дірочку, в яку ніколи б вона мені не дала. І ось, вже два пальці розробляли новий плацдарм подальших вторгнень. Зараз я побачив, що задоволення отримує не тільки солдат, Олена теж вигнувши дугою, активно підмахували насолоджуючись оргазмом за оргазмом. За хвилину на столі на всю орудував наступний боєць. Його член був значно товщі і криві попереднього. Було помітно, як важко проникає всередину він розтягуючи всі складочки її піхви. Можна було подумати, що з великим небажанням розлучається пізда з цим красенем, соскальзивая з нього по міліметру і залишаючи на поверхні згустки сперми. В цей час один з бійців, вийняв кляп з рота і вставив голівку свого знаряддя їй прямо в рот. Не встигнувши проштовхнути до упору, став смикатися всім тілом, залишаючи довго не розтрачувати вміст своїх яєць в її глотці. Видно було як губи обхопили щільним кільцем його член, намагаючись до останньої краплі висмоктати весь вміст.
Я теж подумки трахкав свою дружину. Продовжуючи спостерігати, давно звичними рухами, рукою виплеснув свою сперму собі під ноги. Ну що заважало зламати її погляди на секс. Он як смокче, як взаправдашняя блядь! Тим часом, вже останній солдат закінчував зливати свою енергію в її і так вже переповнене лоно. На стіл видерся ще один і влаштувавшись поряд став вставляти знову вже зміцнілого дружка дружині в заднє отвір. Схоже нова хвиля похоті захлеснула солдатів. Вони знову з стирчать піками стояли в чергу. Моя благовірна приймала тепер вже у всі дірки.
- Ця блядь вже повна, - сказав хтось, - перекиньте її труси!
Я вже подумав, що ця грандіозна порка закінчилася. Солдат ж зім'яв плавки від її купальника і проштовхнувши глибоко всередину, заткнув дружині пізді. Пацани, як ні в чому не бувало, продовжували пяліть її тільки вже в дупу.
Тут я звернув увагу, що люба моя вже зовсім не реагує на всі маніпуляції з нею. Схоже і хлопцям теж набридла така ебля, а може вони просто вже втомилися. Коротше коли бажаючих більше в попові зарядити не залишилося, а млявий рот не чинив активних дій, всі почали збиратися. Я з жахом подумав, що дружину до смерті затрахалі. Боячись, що виходячи солдатні мене зможе виявити, і прибрати як свідка, я впав під вікно і переповз в кущі.
Незабаром запанувала повна тиша. Я ще хвилин десять пролежав не рухаючись і тільки потім тихенько прокрався в кімнату. Зараз тут була повна темрява. Мені дозволяло орієнтуватися в приміщенні те, що я довго спостерігав і запам'ятав де що знаходилося. Обережно просуваючись, на дотик, підійшов до столу. У повній тиші чулося мірне дихання дружини. Долонею натрапив на її обличчя. Воно було все липке й мокре. Голова була повернена на бік і з розкритого рота по щоці стікали в'язкими струмочками надлишки сперми. За підвернувся мені скриньки я заліз на стіл. Очі нічого не бачили, але я чітко уявляв як розкрита Ленкіна дупа запрошує і мене скористатися ситуацією. Пройшовшись пальцями по промежині, намацав цікавить мене отвір. Дірка безумовно була розслаблена і відкрита. Я, пробуючи її, засунув туди вказівний палець. Він занурився як би в склянку з киселем. Жопа була повна і по спині сперма стікала на стіл. З піхви стирчав кінчик тканини від купальника, теж всотав донезмоги відстріляних сперми. Вояки постаралися на славу, у них тепер не скоро наповняться яйця. Я ж знемагаючи від бажання дістався нарешті до заповітної дірочки. Щоправда назвати це дірочкою можна з великою поправкою. Я втопив свого дружка в дупі Оленки майже не зустрічаючи якого б то не було опору. Тим не менше, нові відчуття звичайно мене завели. Я за сьогоднішній вечір вже кінчав два рази, спостерігаючи, як мою дружину мають у всі дірки. Зараз кінець стирчав знову сповнений сил і енергії, але ось хвилі насолоди наростали довго і дуже вже повільно. Хвилин двадцять я мучив Ленкін дупу, поки не висмикнув у неї з пізді купальник. Важка тканина рясно просочена спермою і виділеннями моєї милої приємно відчувалася в моїй руці. Другу я запустив у отвір. Пальці, зібрані разом вільно занурилися в її гарячий і повний вологи грот. Трохи надавав пройшла всередину і долоню. Ніколи я не міг навіть уявити собі що зможу рукою спробувати що у жінки ТАМ всередині. Крізь тонку стінку піхви відчув, як мій кінець рухається в її дупі. Спробував рукою трохи притримати його рух. Відчув, що наближається момент піку наслаж