Перші кілька років я намагався змінити її консервативні погляди на секс. Визнавала вона тільки класичну місіонерську позу, де вона лежачи на спині спокійно приймала мене згори. У сексі я хотів перепробувати ну якщо не всі, то хоча б по максимуму. Завести собі коханку мені не дозволяло моє моральне виховання. Вважав це нижче за свою гідність. Так і мучився чесно виконуючи свій подружній обов'язок. Мій мозок постійно свердлила думка засунути свого дружка їй в зад. Про це навіть говорити було не можна. Коли були свята і мені вдавалося її трохи підпоїти, то починався і в мене свято. Я знав, що спить Лена в такі ночі міцніше звичайного. Я міг спокійно протягом години і більше насолоджуватися смаками її кицьки. Ну і природно це закінчувалося моїм повним спустошенням з кращого дівчиськом - правою ручкою. З нашої обопільної сексуального життя оральний секс був викинутий як «непристойний». Мене ж таке положення справ абсолютно не влаштовувало. Ой як хотілося щоб вона хоч раз взяла мого роздулися від життєвої енергії молодця і взяла в свої приємні ніжний ротик. Роки всі летіли і летіли, а мрії так і не здійснювалися.
Моїм дітям уже було по 8 років. Відпустка ми вирішили провести на базі відпочинку під Ялтою. Олені дали путівку на всіх. Щастя не було кінця. Вдень ми гуляли по екскурсіях або лежали біля моря на пісочку, а ось вечорами нудьгували в будиночку на двох. Діти спали на розкладачках поруч. Про секс знову змушені були на час відпустки забути. Але ж з голови не викинеш і засинав я кожного разу з однією і тією самою думкою - як би трахнути Лену. У селищі, що знаходився біля нашої бази відпочинку був клуб і туди привезли кіно. Який фільм я точно вже не згадаю. Я не хотів його дивитися, а от дружину не зміг переконати. Уклавши спати дітей і мені на зло вона пішла сама на останній сеанс. Близько години я просто лежав, кліпаючи в стелю. Діти спали глибоким сном. Коли час фільму вийшло і Лєнка пора було повертатися додому, я пішов на зустріч. Пустельні і темні вулиці однозначно дали мені зрозуміти, що сеанс або давно закінчився, або фільм просто скасували. Дійшовши до клубу жодної душі не зустрілося. Я страшенно почав хвилюватися. Напевно, розминулися. Я швидким кроком попрямував знову у бік бази. Кругом стояла повна темрява, яка буває тільки в цих широтах. Мені здалося, що у напівзруйнованій хаті, що знаходиться не далеко від дороги, і де явно ніхто вже багато років не живе, тьмяно горить вогник. Я загальмувавши, звернув на світло. Підійшовши до хати почув кілька чоловічих голосів. Серед них пролунав невиразний але помітний голос і моєї дружини. Рвонутися в двері відразу я не наважився, і обережно, щоб не хрумтіти сміттям валявся всюди, підкрався до віконного отвору, завішеними дірявим солдатською ковдрою. Крізь дірку я побачив, як п'ятеро хлопців у солдатській формі влаштувавшись за обіднім столом розливають по склянках самогон. На столі розкидані залишки закуски і напівпорожні консерви. Всі були вже неабияк напідпитку стані. Серед них, зі скрученими за спиною руками, прив'язана до стільця сиділа і моя Лена. Її так само напоїли до напівнепритомності. Я хотів кинутися в село за підмогою, але раптово відчув, що зараз відбудеться найцікавіше. Мій кінець став у бойову стійку. Тут один вояка, за званням напевно старший, щось наказав іншому і до стелі швидко були прикріплені дві мотузки. Компанія все змахнула зі столу і мою дружину розіп'яли на ньому, прив'язавши руки до його ніжок. Ленка початку слабо чинити опір, але її стан не викликало навіть будь-якої затримки дій бійців. Вона спробувала закричати.
- Як тобі смак твоїх трусиків? - Моментально обеззвучена кляпом, обійшов її рот. Вся її одяг уже валялася в кутку кімнати на підлозі. Мотузки, що спускалися з стелі в кутках кімнати, були прив'язані до ніг моєї коханої і натягнуті. Вийшло, що жертва лежала на спині, а ноги були високо підняті до верху і розтягнуті по сторонах майже в шпагат. Натяг мотузок було настільки сильним, що на столі лежали тільки плечі, а дупа дивилася в стелю. Той, що був за старшого, скинув гімнастерку і розстебнувши ремінь брюк, із задоволеною пикою забрався на стіл. Його кінець, схоже давно істоск
пози в сексі
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Поделиться12010-06-23 01:00:10
Страница: 1