Після бурхливого сексу в машині. Наташа сказала, що ми підемо додому, і вона мені покаже, що таке справжня жінка. Вона взяла мене за талію, я фактично не міг чинити опір, принесла мене до себе в квартиру, кинула мене як ляльку в коридорі сіла на диван і наказала підповзти до неї рачки, зняти чоботи з колготками та лизатимуть їй ніжки. Потім, вона з лівої ноги вдарила мене два рази в щелепу взяла за вухо і засунула мою голову між своїх ніг. Треба сказати що мені це дуже сподобалося і я перестав чинити опір, член мій встав як ніколи. І я з великим задоволенням лизав її кицьку. Треба сказати, що клітор у неї був близько 3-х сантиметрів у довжину і толі спеціально толі немає, він постійно потрапляв мені в ніс і не давав дихати. Видно було, що Наташа була збуджена і двома руками пригортала мій рот до свого піхві, в той же час її великі стегна здавлювали мою голову і я ніяк не міг вирватися і почав задихатся. Наташа сильно збудилася і пору разів вдарила мене по нирках. Кричачи, давай швидше, швидше шлюшки, а то я тебе порву на запчастини Наташа натягала свою піськи на мій рот. Я не став випробовувати свою долю і став лизати її піхву і попку з подвоєною енергією. Нарешті по її тілу пробігла судома і вона почала бурхливо кінчати. Я хотів відсторониться щоб не захлинуться проте вона стиснула мене руками і ногами притиснула до піхві і змусила випити всі свої соки. Після цього вона штовхнула мене своєю ногою і сказала, що б я лежав на килимку поки пані, т. їй я не знадоблюся.
Далі буде, і у мене є правда життя, про те, що трапилося далі, якщо буде хоч одна відповідь я про це розповім.