Він намагався якомога швидше проморгати, впоратись із сльозами від болю очима. І через приблизно хвилину звуків розміреного вдихуваного і видихуваного диму, почав розрізняти перед собою дві фігури, що сидять на стільцях. Дівчина, закинувши ногу на ногу, і молода людина, вальяжно розвалений у невимушеній позі.
- Як ти себе відчуваєш? - Продовжила дівчина .- Тобі подобається у нас? - Молодий чоловіче схвально хихикнув. - Так в іншому і не важливо, тобі обов'язково сподобається.
- Хто ви? Де я? Що вам треба?
- Як багато питань відразу, давай по черзі, Перше питання «Де я?» - Почав хлопець.
- Це друге питання, - поправила говорив дівчина, роблячи потужну затяжку, передаючи йому косяк.
- Срать ... Спасибі. ... Так ось, ти в повній жопі.
- Він хотів сказати в повній нашій владі .- Знову поправила його дівчина, - Що для тебе в принципі однохуйственно.
- Спасибі ... Повної влади, територіально, допустимо десь далеко, де тремтять осики, через тридев'ять земель, де навіть вовки срать не сядуть, ... бо далеко, глибоко і темно. ... Наприклад, в бункері часів якийсь кровопролитної перехитрував війни, покинутому і забутому. Коротше тебе тут не знайдуть.
- Друге питання, він же перший. «Хто МИ ?»... - Квапливо вставила дівчина .- Я твоя Пані, а він твій Пан, запам'ятай це раз і назавжди, з цього моменту ти наша власність. І третє питання, він же останній, ... а як ти думаєш, що треба Панові з Панною від своєї сучки. ... Відповідай ...
- Що?! .. Що ви несете?!
- Не «Ви», а Пані, і не несете, а кажете, несуться курки, поважати російську мову. ... Знай, за кожну провину ти будеш покараний. Тепер повтори своє питання.
- Та ви що, ви зовсім тут все ОХЕРЕЛІ!?
- Ти мабуть не зрозумів, поблажок більше не буде. - Молодий чоловіче дістав з кишені невелику чорну пластикову коробку з кнопкою, - Це пульт, до твого стільця проведено електрику, спробуємо як воно? - І, посміхнувшись, натиснув на кнопку рукою, із затиснутим між пальцями косяком. По залізному стільця передаючись в тіло, пройшов потужний розряд, змушуючи м'язи скорочуватися у хворобливих судорогах і викликаючи крик.
- Спробуємо знову, - Звернулася дівчина до намагається віддихатися бранця.
- Що вам треба?!
- Що вам треба, ПАНІ! ... - Заревів молода людина, встаючи зі стільця і підходячи до нього, - Нікі, ти не в тому положенні, щоб пальці гнути, ми їх і поламати можемо, усе твоє життя зараз залежить від нас, мені здається, тобі ж хочеться їсти, пити ... хочеться жити. Ніхто не прийде, не врятує тебе, як принцесу, адже якщо б могли, то знайшли б, минуло вже п'ять днів. Будь слухняним хлопчиком, це в твоїх інтересах ... Ми не збираємося жартувати ... Спробуй ще раз.
- Гаразд - Після хвилинного мовчання, видавив із себе Ніки, - що ви від мене хочете, Пані? - Майже виплюнув він останнє слово.
- Добре, для початку піде, але раджу тобі змінити тон. Я думаю, що ти в принципі вже сам здогадався. Правила прості. Ми завжди праві, ти ЗАВЖДИ не правий. Тільки ми вирішуємо, що тобі робити, говорити, що є і що пити ... Нам же вирішувати, хто і як тебе буде трахкати, і що в черговий раз буде засунути в твою жопу ... повір цих предметів буде не мало. Якщо ти з нами не згоден, то нам краще про це не знати, тому що ми не залишимо це без покарання. Тобі не треба думати або хотіти, наш наказ для тебе це все, наше бажання це закон наша примха, це твоя доля. Якщо будеш добре сучкою, то може бути, уникнеш деяких для себе неприємних моментів. Все що ти бачив у порнушке, все, що ти коли-небудь читав або знав, можливо, чув про БДСМ, садо-мазо, рабів і їх Господарів - все маячня, забудь цю нісенітницю, це не про тебе. Безпека, Добровільність, Розумність, - Вона неначе виплюнула з огидою кожне з цих слів .- Ніщо з цього не знайде притулок у цих стінах. Я тобі обіцяю, ми доб'ємося свого, будь-якими методами. Ти станеш першосортних кращим рабом, найвідданішим, невибагливим нижнім.
Сказати, що він злякався, було не можна, він був у паніці, в голові спливали колись давно переглянуті по ТБ кримінальні передачі про викрадених людей, і садистів, який закатував їх до смерті. Він розумів, що, швидше за все вони не жартують, адже заради жарти не крадуть людей, не замикають їх в темних замкнутих приміщеннях, не морять голодом і спрагою. Що робити тепер? Спробувати втекти, але для цього потрібно ще залишитися в живих. І напевне електричний струм не найстрашніше в їхньому арсеналі.
- Будь ласка, не треба, відпустіть мене ... - промовив він тремтячим голосом, і в ту ж мить по його тілу пройшов новий розряд струму.
- Сучка бля, така риса в тобі, як мазохізм не може не радувати нас, але чесно кажучи, вже починає дратувати. Я прощаю тобі, що ти нав'язувати нам свої думки і пропозиції, ти ж перший день, але ти забув, як треба до нас звертатися ...
У цей момент, з очей Микити по щоках зрадницьки побігли гарячі сльози.
- Вже плачеш, Хулі так скоро? Адже ми ще не починали, ми ще нічого не з
сперма витікає з пісі
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Поделиться12010-06-23 00:04:24
Страница: 1