то було останнє, що я чув будучи мужчіной.Стоя перед ним на колінах я подивився йому в очі і відкрив рот ........
У ту ж секунду крізь мої губи увірвався величезний член.Я якщо чесно не знав, що з ним делать.Мне було важко дихати і тошніло.Но сильні руки взявши мене за голову самі показали, що і як делать.Сергей (як я дізнався пізніше ) насаджував мій рот з такою силою, що я не розумів в якому світі я нахожусь.Не сказати що б я смоктав, він просто мене трахкав в рот.Трахал довго і сопел.Потом крикнувши мені, що б я дивився йому в очі, затремтів і замер.Почувствовав в горлі липку, солону рідину, я дога що проізошло.В мій рот кончілі.Конечно ж не давши сплюнути (я й сам так з дівчатами надходив) затиснув рот і наказав проглатіть.Я впав на спину і важко хапав повітря. віддихався і глянув на мать.Она все ще лежала в тій же позе.С Заді підійшов другий бугай.І сказавши, що я відмінна соска простягнув мені фото палароіда де я віддано дивлячись в очі Сергію допомагаю йому докінчити мені в рот.Мне розв'язали руки і веліли лягти поруч з матерью.Я ліг і ні про що вже не думав.
Встав їй!! Як грім серед ясного неба прозвучала команда.Кому? Матері? Подумав я.Совсем в'йоб-лись? Підніми плаття і встав, не сси вона без трусів! Чув я.Здесь мене було вже не сломать.Тогда іди сюди Кароліна .....( до цього випадку мене кликали Кирило) І один із них із ходу вдарив мене ногою в жівот.Я згорбився, а їм це і треба било.Поставів мене на карачки вони почали стягати з мене джінси.Я не міг розігнутися, біль від удару скувала все моє тело.І я все більше згинався отдовая їм мою попу.Боль була нестерпною в животі як-ніби вибухнула граната.Я так і не відчув, як Сергій в мене вошел.Вошел акуратно і повільно, за, що я йому потім був благодарен.Трахая мене в зад він викрикував якісь нерозбірливі слова і часто кашлял.Все що я міг разобрать.Ето только.Молодец Кароліна, молодец.Он насолоджувався мной.І приблизно кожен п'ятий удар він входив до мене аж до самої основи і зупинявся там на деякий время.Потом продовжував далі. Спереду підійшов наступний і просто вперся ширінкою мені в нос.Растегні, дістань, облежі і скажи спасибі; наказав он.Стоя на одній руці, хитаючись від поштовхів Сергія ззаду, я розстібаючи двома пальцями болти на його джінсах.Когда розстебнув, так само однією рукою став по черзі з кожного стегна стягати його джінси.Трусов не було і тут же з'явився його Богрова і дуже вже великий член.Я без слів взяв його в рот і почав сосать.Т.е.меня НЕ трахкали в рот, а я сам, свідомо сосал.Сосал і надрачівал його ствол.От такого задоволення він не вистояв на ногах, а ліг на спину під мене і знову вставив його мені в рот.Я облизував його член, проковтував, пестив, цілував сам не розуміючи навіщо я це роблю.
І тут сталося те, що я менше всього хотел.Кірілл ???!!!! Я почув здивований голос матері.Поднять голову мені завадила рука мого "годувальника" Я тільки підняв очі і наші погляди встретілісь.Мать в шоці дивилася на мене. Дивилася, як не давно я на нее.Она ошелешено дивлячись на мою позу, тільки, що і змогла проговоріть.Нет, синку, нет.І заплакавши лягла на траву.Я не відчув, як Сергій скінчив у меня.Только почув, як він просить хлопця, який пхав мені в рот, що б той на секунду припинив і дав йому можливість помити свій член в моєму рту.Одін стовбур вийшов, другий зашел.Мать дивилася і не вірила глазам.Вилезав до підстави член Сергія, я знову взявся за другой.Етот хлопець не міг кінчити так як був пьян.Он насаджував мене, потім бив від невдоволення по щекам.Короче я став справжній соской.Я що тільки йому не делал.Как тільки не ублажал.Уже двічі він змусив вилазити йому анус, вже двічі він трахкав мене з Заді все ні как.Он попросив, що б я благав його, кінчити мені в рот.І психологія подействовала.Я на колінах повзав перед ним вилизуючи йому пальці на ногах, вилизуючи анус яєчка і благав на повний голос Кончі своєї дівчинці в рот, пожалуйста.І він кончіл.Но не в рот.Открив двома пальцями мої повіки, вистрілив прямо в зрачок.По особі текла сперма.Много сперми.Глаз щипав до ізнеможенія.Я витер обличчя і почав знімати з щік сперму і відправляти собі в рот.Через хвилину за волосся підтягли мою мать.Те самі шикарні густе волосся тепер були злиплі від сперми і трави.Бері у нього в рот шалава ,!!!! Крикнув Сергій і показав на меня.Мать не хвилини не сперечаючись почала смоктати мій член.Я возбуждался.Ужас.Мама так добре це делала.Она умнічка.Нежно і ласкаво облизувала вона від кінчика до основанія.Моя мама смоктала у меня.В Теж час маленький урод, підійшов до неї з Заді і почав трахкати її в уже роздовбаний зад.Мать тільки трошки зойкнула і почала йому помахівать.Она смоктала у мене, а в дупу її трахкав какой то мужік.Я збудився до безумія.І видно не я одін.Т.к.Ко мені в рот знову влетел.Горячій, але вже знайомий