Те що я побачив здалося мені сном.Сон, марення, жах, але ні як не явь.Моя мати стояла рачки, з Заді її трахкав величезний мужик, трахкав мовчки, але бив по сідницях з величезною сілой.Спереді вставивши член моєї мами в рот повільно водив стегнами ще один бугай.Третій, той, що по менше взявши мамину долоню в свою руку посилено дрочил їй свій член.Я бачив, як мамі було боляче, я бачив, як вона одночасно обслуговувала трьох мужіков.Слези на її очах і стогін з кожним поштовхом того бугая.Я тільки зараз зрозумів, що вона вже давно открічалась, отсопротівлялась, отплакалась і тепер тільки слухняно виконує те, що їй пріказивают.Боже мій, її ідеально красиві стегна лапав чужі чоловічі рукі.Ее красиву, ще стирчить груди м'яли відразу три рукі.А її красивий рот насаджував на свій величезний член, який те козел.Мама плакала, але той що з Заді трахкав її і своїми ударами примушував її підмахувати йому, вона подмахівала.Етого я витримати не мог.Рванувшісь вперед, але не зробивши й кроку я відчув сильний удар по голові і втратив свідомість.
Отямившись вже вранці я побачив лежачу поруч мать.Она толі спала, чи була в незабитье.Как виявилося мої руки були зв'язані за спиною, а перед нами спокійно снідаючи сиділи всі ті ж п'ять уродов.Заметів, що я заворушився один з них підійшов до мене і взявши за волосся підняв мою голову і розстебнувши собі ширінку дістав свій член.Его стовбур був у лічених сантиметрах від мого ліца.Я ще не прийшовши до себе остаточно, вже онімів від ужаса.Открой свій рот! крикнув бугай.Я зціпив зуби ще сильніше . Відкрий! Крикнув він ще раз або ми заново пустимо на коло твою блядь.Он мав на увазі мою маму.Не хочеш, що б вона страждала, працюй за неї, соска