Зараз підете з Юрієм Ігоровичем, - він показав на очкарика, - він тобі підкаже, що виправити. Роздрукувати два екземпляри.
- Клади на стіл, - скомандував Вадим, коли вона внесла документи. - Ну, що тепер підпишеш? - Звернувся він до Петра.
- Підпишу. Тільки ти рано радієш ...
- Я знаю, що роблю, козел! Вадим ударив Петра кийком по животі.
Через кілька хвилин дівчина принесла роздруковані договори. Вони були підписані і угода набула закінченого вигляду.
- Дівчисько відпусти! - Сказав Петро.
- Рано ще, - відповів Вадим.
Громила штовхнув дівчину так, що вона впала спиною на стіл. Він вправно прив'язав руки і ноги дівчини до ніжок столу, потім задер спідницю. Вадим свиснув і собака миттю опинилася на Ользі. Собачі слину капали їй на блузку, проникнення плоті тваринного викликало огиду, вона тихо плакала.
- Тепер нехай вона тобі отсосет ...
- Ти що, урод ....
- Петро Володимирович, все нормально. Я все зроблю, - Ольга намагалася стримувати плач. Вона підійшла до шефа, опустилася на коліна. Погладивши член, привела його в робочий стан.
- По смокче, - захоплено зауважив коротун.
Він підійшов до Ольги знову штовхнув її - забирався на неї, покажи службовий секс, - скомандував він Петру. Петро заліз на дівчину, почав неохоче рухатися взад і вперед. Удар по нирках. Він закричав. - Кінчай сука картину гнати, - закричав Кінг Конг, - трахатись як треба, а то самого Трахни.
- Давай, Петя, я допоможу, - благала його дівчина. Вона стала цілувати чоловіка, підмахувати йому тазом. Він відчув, як напружився його член, секс став приносити йому задоволення, на хвилину і він, і вона забули, в яких умовах перебувають, хвиля задоволення накривала їх все сильніше і от з криком вони досягли оргазму.
- Браво, - похвалив їх нотаріус.
Кінг Конг скинув Петра з дівчини, вона намагалася опустити спідницю і тут же отримала кийком по руках. - Ось так, - прокоментував Вадим, коли пес зліз з дівчини .- Ну що мужики будемо вирішувати як жити далі. Цей муділа хай живе, треба щоб компанія приносила прибуток, а іншої кандидатури на його посаду у нас немає. А ось дівку ....
- Будь ласка, не вбивайте мене, - заплакала Ольга. Вона зрозуміла, що найстрашніше напевно ще попереду.
- Не ний,-наказав Вадим. Коротун і Кінг Конг пристебнули Ольгу наручниками до батареї, зв'язали ноги.
- Ааа ЯЯЯ, - пронизливо заверещала дівчина, побачивши, як Вадим підходить до неї з целофановим пакетом і ізоляційною стрічкою. Він одягнув їй пакет на голову, подивився, як він прилипає при вдиху до її обличчя. - Не кричи, повітря себе лішішь, - порадив він, вправно прикріплюючи пакет ізолентою до шиї. Немов на його раду, вона замовкла. Пакет то роздувався, до стискався в такт її диханню. Вона крутила головою, намагаючись розірвати целофан-марно. Нарешті, її дихання стало рідше, по щоках потекли сльози. Ще одна спроба подиху-вона так і залишилася з відкритим ротом. По тілу пробігла судома-потім воно обм'якло і стало опускатися на підлогу. У німому жаху дивився на цю сцену Петро.

-Ну що ж Вадим, молодець. Бачу, що не тільки старих баб розводити, та на бабках одружитися можеш, - Корній Андрійович, огрядний чоловік років п'ятдесяти п'яти, депутат крайової думи, а за сумісництвом тіньової господар Радянського району обійняв свого небрачного сина. Вони знаходилися у нього на дачі, у двоповерховому котеджі добротному за містом. - Давно хотів покарати Петька Славчука, багато собі дозволяти став останнім часом. Хизувався спорідненістю зі мною, хоча яке там спорідненість, - чоловік махнув рукою, - одружені ми на двоюрідних сестер. Хизувався тим, що найприбутковіша компанія в цьому районі. А тут ще й потихеньку прибуток став відводити з-під мого обкладення. Ну нічого, після свят припре він до мене, тоді поговоримо. Міцно ти його проте, навіть не очікував, що так зламається. Мабуть Ізвольський тебе напоумив, - він допитливо глянув на сина,
- Допоміг інформацією. Ідея моя. Як-то не сприймали ви всі мене всерйоз ... А я хочу піднятися, тобі допомагати, а не бути подкоблучніком у баби старше за себе.
= Що ж, це похвально ..
- Ще не всі батько ...
- А що?
Молодий чоловік простягнув йому папку
- Тут що?
- Матеріали на тебе.
- Де взяв?
- У Ізвольського.
Корній допитливо глянув на сина. Той кивнув головою на знак підтвердження.
- Хочеш його банк отримати?
- Не відмовлюсь.
- Гаразд, подумаю.
- Ну, що батько, підемо за свято вип'ємо?
- Можна. Слухай Вадим, а дівчину тобі не шкода. Молода була, гарна, недурна ... Бачив я її кілька разів.
- А що дівчисько. Пішак у чужій грі Хоча я став ферзем завдяки їй ... Гаразд, тату, пішли, вип'ємо і за упокій теж ....

P.S. Через два місяці хтось виклав в інтернеті ролик «Згвалтування та вбивство секретарки», який мав великий успіх. Ще через три тижні. Корній Андрійович і Кінг Конг були вбиті в автомобілі. Вадим зник за кордоном ...