по звірячому гарчав, називаючи її при цьому брудними словами .- Ну, як? - Самовдоволено поцікавився Вадим.
- Та в тебе кінець як у немовляти ...., Не втрималася дівчина і тут же отримала сильну ляпаса. - Не сси, крихітка, покажемо ми тобі кінець. І чоловічий і кожен. Займися, Кінг Конг, - і пішов, закривши за собою двері. Ольга не намагалася встати, розуміючи всю марність цього. Лежала, міцно стиснувши зуби, намагаючись не кричати. Крізь аромат дорогих парфумів гвалтівника проступав запах чужої крові, болю сліз. Коли він скінчив, здавалося, що про його рику лопнуть барабанні перетинки.
Здавалося, всі повинні вибігти на шум, але з-за дверей не долинало ні звуку.
Вона підвелася.
Ольга читала в книжках, що з гвалтівником не треба сперечатися, відкрито конфліктувати.
- Клас .. Давно так не трахкала. Давай, я наведу себе в порядок і ми з тобою повторимо.
- Ну, добре. Тільки не обману, - раптом став ласкавим мужик. Я тебе почекаю.
Дівчина встала, пройшла в туалет, намагаючись привести себе в порядок. «Лише б цим все закінчилося, - подумала вона, змиваючи з лиця сльози, а з губ його запах.
Вона виглянула в коридор. Нікого. А може ... Намагаючись не шуміти, прислухаючись до кожного свого кроку вона обережно спустилася вниз.
Але вхідні двері виявилася закрита. На місці охоронця нікого не було. Вона пройшла за пульт, сподіваючись там знайти ключ.
- Не мене шукаєш?, - Почулося з-за спини. Вона обернулася. Перед нею стояв, гидко посміхаючись, Кінг Конг.
- Кинути вирішила, сука. Думаєш повівся?, - Він вдарив її по печінці палицею. Не сильно, але боляче. Ааа, - закричала вона. - Пішли в кімнату до охоронців. Оксана, не маючи сил опиратися пішла, підштовхувана несильними ударами палиці.
- Ставай на рак, - звелів хлопець дівчині, - на підлогу. Незабаром вона відчула холодок в задньому проході, видно він змазував отвір чимось узятим з холодильника.
«Тільки б усе це витримати!, - Про себе замолилася.
Коли вони тільки-тільки сходилися з Артемом, кілька разів займалися анальним сексом, але їм це не сподобалося, та чоловік у неї по-менше. Вона приготувалася до того, що буде боляче, але все ж таки боляче було надто: Ольга закричала і сіпнулася вперед.
- Куди, лярва?, - Зупинив її бандит і боляче схопивши за титьки, почав буквально довбати її дупу. Вона звивалася, кричала, але гвалтівник лише посилював натиск. Останній хворобливий поштовх і він випустив заряд сперми в її анус. Дівчина перевернула й сиділа на підлозі, підібгавши під себе коліна.
- Посидь поки що, а я перекур. Ти куриш?
- Вона негативно кивнула головою.
- От і молодець. Сідай на кушетку. Він вправно зв'язав їй руки і ноги У рот засунув кляп з рушника. Зараз нотаріус приїде. Щоб не втекла і кричати не розпочала. Він вийшов, прихопивши зв'язку ключів з брелоком у вигляді емблеми Мерседеса, який жінка компанії дарували на 23 лютого чоловікам. Почувся звук дверей, що відкривається, кроки. Повільно потягнулося час, кожна секунда, як удар. Двері відчинилися і ввійшов коротун. Він розв'язав їй ноги, руки, попередив-будеш кричати-вб'ю, і схопивши за волосся, повалив на кушетку, почавши в черговий раз гвалтувати. Ольга вже не кричала й не пручалася, її охопило якесь дивне байдужість.
- Ось так вас сук і треба вчити покори, - заявив коротун, застібаючи джинси.
- За що ви так мене ненавидите, - вистачило у неї сил запитати, - Чим вас не влаштував Петро Володимирович? Він завжди все вчасно платив.
- За що?, - Коротун наблизився до неї, хтиве задоволення, тільки що колишнє на його обличчі змінилося гримасою ненависті. - За те, що ти вся така чистенька, правильна, розумна .... Не били тебе до сьогоднішнього дня. Мужик тебе любить, видно по пиці твоє пещеною, начальство цінує .... Батьки тебе люблять. Живі батьки?
-Так.
- Де працюють
- Батько хірург, мати вчителька
- Брати, сестри?
- Брат, на три роки старший. Льотчик.
- От бачиш у мене нікого і нічого. Тільки господар, та бляді ....
Він подивився на дівчину: «Що-ти Милашка, расщебеталась. Сльозу вибиває? Ништяк, зараз я тобі позиці рот. Він сів на кушетку, дівчину поставив перед собою на коліна.
«Діставай мій член.» Вона підкорилася. Його фалос на очах набухав, брав пружну форму.
- Давай, ротиком попрацюй, - він тримав дівчину за волосся. Вона кілька разів поперхнулася, кашляла, але продовжувала робити мінет.
- Ось так, аах, добре ....
Козир вправно зв'язав дівчині руки - Пішли, - і, схопивши її за волосся, потягнув за собою. - Не треба, я сама піду, - благає вона.
- Сама не цікаво, - заперечив він.
Ось і знайома приймальня. Він з силою штовхнув Ольгу в кабінет директора, розв'язав руки.
- Ну що, блядь, - натрахалась, - глумився Вадим. - Сперму з лиця витри. Він витяг з нагрудної кишені Петра хустку і дав їй. Дівчина витерла рот, озирнулась. На додаток до попередніх присутніх, в кімнаті знаходився ще один миршавий чоловічок в окулярах, і величезний собака. Судячи з вигляду начальника, його били.
- Проект договору, який я надсилав,