Мовою ти зараз будеш працювати, зрозуміла? - Він рвучко розгорнув дівчину спиною до себе, став грубо лапати груди, намагався задерти спідницю.
- Пусти, урод, - намагалася вирватися вона. Він знову розгорнув її, на цей раз обличчям до себе, зробив підсічку, притримав, в той же час, щоб не впала. Тепер її обличчя виявилося навпроти його паху. Вона зауважила виріс горб на штанах.
- Ольга покваптеся, будь ласка, - покликав її шеф. Громила відступив. - Ще поговоримо.
- Ваш кави, - вона поставила на столик перед Миколою тацю з цукром, кавою і вершками. Тут вона помітила, що в кабінеті з'явився ще одна людина. Він порався зі знімальною апаратурою. Це ще навіщо?
- В натурі Вадик, - він звернувся до хлопця., Бікс хорт. Я познайомиться хотів, а вона ....
- Неласкаво ти, однак, - підтримав друга коротун, - манерам вчитися треба ...
- Пригальмувати, Козир ..., - перервав його хлопець, з цікавістю розглядає дівчину. У мене до тебе пропозиція - Поїхали куди-небудь.
- Спасибі, я заміжня. Потім, я вас не знаю.
- Ніконов Володимир Олегович, - представився хлопець, - фірма «Крастрейд», директор
- А за сумісництвом ... трохи не сказала вона кримінальник,-Вибачте ..., Оксана зрозуміла, що ледь не зробила помилку.
- А з шефом спиш, як і раніше? - Він явно не помічав її тону, йому подобалося злити дівчину
- Це взагалі-то не ваша справа.
- В натурі хорт, - роблено здивувався коротун.
- А все ж, - хлопець пропустив відповідь дівчини повз вуха.
- Ні. Петро Володимирович хороша людина і прекрасний керівник. Так, у мене були з ним стосунки раніше. Та він будь-якого з вас сто очок вперед дасть і як чоловік і як працівник.
- Добре трахкав значить, - підсумував громила, - до цих пір нерівно дихаєш ..
- А чоловік твій знає про ваші шашнях? - Не вгамовувався коротун.
- Теж не Ваша справа, але якщо на те пішло, я йому все розповіла до заручин.
- Ти зухвала дівка, - дорікнув її Вадим, розбалували тебе твій шеф.
- Дай шеф, я займуся її вихованням, - вставив слово громила.
- Пізніше Кінг Конг, може сама зрозуміє ... Скажи нам послугу.
- Поїхати з ним, - вона кивнула на Громилові, - в ресторан?
- Ні. Всього лише переконай свого начальника продати нам акції.
- Я не можу наказати Петру Володимировичу.
- Попроси.
- І цього не можу. Ніколи не лізла в його справи.
- Ну так злягатися з ним, постав роги своєму чоловіка.
- Цікаво, Вам ваша дружина роги ставить? - Не витерпіла Ольга.
Сама того не знаючи, вона наступила на хвору мозоль Ніконова. Він одружився на грошах і дружина постійно йому цим тикала, залишаючи за собою свободу направо і наліво гуляти.
- Ну, годі, сука, - заревів він. Маска респектабельного пана, яку він так завзято приміряв, з нього злетіла, тепер на Ольгу дивилося мурло кримінальника. - Ти хоч знаєш, хто я такий? Зараз я тобі ... ..
- Тук, тук, - пролунав вкрадливий голос і на порозі з'явився сухорлявий чоловік з густою чорною бородою. - Що за шум ... Ізвольський, власник банку, де пару разів кредитувалася їхня фірма, оглянув присутніх.
- Здрастуйте Микола Іванович, - скористалася паузою Оксана, усвідомивши, що, припустилася серйозної, можливо непоправну помилку-Проходьте будь ласка, зараз я вам каву зроблю.
- Справді Вадим, чого расшумелся, - заспокоїв хлопця Ізвольський, - зараз сядемо, все обговоримо. Кава поки не треба ...
- Поза рак влаштує, - зареготав Вадим.
- Почекай, Ольга, в приймальні, я тебе покличу, - шеф намагався взяти ситуацію під контроль.
На негнучких ногах дівчина вийшла з кабінету. - Дівчисько навіщо чіпаєш? - Донісся їй услід голос начальника. Машинально вимкнула, комп'ютер, підійшла до вікна, щоб закрити. Теплий вітерець пестив їй обличчя, гладив волосся. Тепло на вулиці, справжнє літо перед дев'ятим травня. Зачинила вікно. Грубі руки лягли їй на плечі, змусивши скрикнути. Громила.
- Пустіть,-сіпнулася вона. Він повалив її на стіл, посипалися папери, з гуркотом упав монітор. Кінг Конг сильно вдарив дівчину долонею по обличчю. -Ну що, домовилися? Я навчу тебе, як з реальними пацанами розмовляти. Двері відчинилися і з'явився Вадим. З цікавістю подивилася він, як дівчина бореться з Громилові, потім наказав, - Ноги їй тримай! Він задер їй спідницю. Тріснула тканина мереживних трусиків. Вадим навалився на неї, Різко увійшла до неї чужа плоть. Було боляче. Ольга скрикнула.
- Не смикати, Цьолко. Пар
голих 18 річних дівчат
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Поделиться12010-06-23 00:51:43
Страница: 1