Ну все, сучка, довелялась своїм задом, тепер доведеться підставити його для мого члена ...
- Ні, Вадиме, я прошу тебе, я не готова ... - прошепотіла я.
- Та мені плювати, - закричав Вадим і здер з мене рушник.
Зовсім гола, я позадкувала до вікна, що б закричати і покликати на допомогу, Я не встигла навіть кроку зробити, як отримала ногою в живіт і ковтаючи повітря впала на підлогу. Схопивши мене за руку, потяг до кімнати, ривком поставив на ноги і нагнув мене раком -
- Стій сучка, інакше прикрашена твоє обличчя, так, що рідна мама не дізнається.
Розстебнув штани, дістав свій член і всадив мені в дупу. Я заволала і тут же отримала по спині кулаком, це змусило мене замовкнути, і я тільки тихо схлипувала, поки він довбав мене.
Потім дістав свій член і розгорнув обличчям до себе:
- Ну і що свою дупу не помила, почисти мого дружка ротиком ...
Я зрозуміла, що краще не брикатися, взяла його член в рот і почала смоктати, він намотав моє волосся на руку і почав грубо трахкати мене в рот.
- Мені що - то ссать захотілося ...
Неуспев зрозуміти, що відбувається мені в горло вдарила сеча і що б не захлинутися початку її ковтати, боячись що мене зараз знудить, сечі було так багато, що я думала це ніколи не скінчиться я вся була мокра, вона стікала по моєму обличчю і по тілу .
Закінчивши він знову поставив мене раком.
- Ну тепер перевіримо, незаймана чи ти насправді ...
Увігнав член мені в піхві, від такого болю у мене підкосилися ноги і я почала повільно опускатися на коліна боячись закричати, в очах усе потемніло, Вадим підхопив мене і повернув у вихідне положення, по ногах текла кров.
Скінчивши в мене, пішов помитися, потім повернувся за мною потягнув мене в душ, змусив помитися, а сам в цей час подзвонив своєму другові:
- Чуєш, Колян, тут треба одну телицю навчити трахатись, не хочеш допомогти?
І сказавши, йому мою адресу поклав трубку.
- Ну що, вчитися будеш?
Я тільки покрутив головою і прошепотіла «Ні», Після цього було кілька ударів мені в живіт:
- Якби ти була слухняною повією була б тільки з нами, а так доведеться тебе зламати остаточно, будеш працювати повією, заробиш мені грошиків ... ЗРОЗУМІЛИ ??????
У мене не було сил противитися, і тільки плакала ...
Дзвінок у двері ... Заходить Коля, теж наш однокурсник:
- Ну що, потрахаемся ... - вимовив Коля
- Вона не хоче бути слухняною, так що будемо її здавати в оренду.
- Ооооо ... тут пацани якраз хотіли шалава викликати, може її запропонуємо?
- Їх багато?
- Та ні, двоє, у пацана день народження, ось хай і побавляться.
- Ну, давай, телефонуй.
Колян віддалився в іншу кімнату, а Вадим підставив мені свій хуй до губ:
- Смокчи, повія, я з тебе блядь для нашого курсу зроблю ....
Я смоктала у Вадима, потім повернувся Коля, підняв мій зад і почав його трахкати.
Знову дзвінок у двері, гучні голоси, шурхіт грошей ... Коля відпускає мою дупу і вони йдуть з Вадимом.
До кімнати увалюються два п'яних купина, теж з нашого універу, у мене зовсім закінчилися сили чинити опір і я просто лежала на підлозі, зверху на обличчя сіл Женя і засунув член в рот і просто трахкав мене в нього, мої ноги опинилися на плечах у Валери він трахкав мене в піхву, я не знаю скільки часу це тривало, прокинулася коли вони почали спускати мені на обличчя, потім знову провал в пам'яті, прокинулася від того, що мене ебут в задницу і розумію, що це Вадим.
Скільки це про