І він боляче вдарив мене по грудях, і тут на мій подив, я потекла, так як збудилася не на жарт.
- Зрозуміла?
Зрозуміла, господар!
Я залилася фарбою і повторила:
- Зрозуміла, господар.
Він тут же розстебнув шерінку і витягнув свій вже ерегований член, який був досить великим, таких я у своєму житті ще не бачила - товстий і довгий ...
- Давай, смокчи!
Досить грубо сказав він, і я відразу облизала голівку члена, а потім стала посмоктувати, хоча член ледве поміщався у мене в роті.
- Зовсім сука, смоктати не вміє!
Грубо додав Семен і, взявши Імена за волосся, став грубо трахкати в рот. Кілька разів я мало не задихнулася, особливо коли він притискав мою голову до свого лобку і притримував, щоб я не вирвалася. Потім він нарешті відпустив мене, дозволяючи віддихатися.
- Ну а тепер сучка, тебе треба гарненько покарати!
Ривком піднявши мене з лежака, новоявлений господар поклав мене животом на стіл так, що мої ноги опинилися у висячому положенні, лежала я в позі раком, як кажуть. Я вже сподівалася на те, що мене зараз гарненько трахнути величезним членом, але не тут-то було. Його долоню з сильним ляпанцем опустилася на мою попку так, що я заверещала.
- Ну, сука, будеш знати, як хазяйським привілеями користуватися без дозволу.
Він плямкав мене так сильно, що очі вилазили з Арбіт, так сильно, ніби тренувався цього все життя. Це був ще не кінець, тому він задер на стіл одну мою ногу так, що кицька відкрилася його погляду, повністю беззахисна. Я завмерла в очікуванні, а потім відчула, як він сильно вдарив по моїй пізді також, як бив по попі. У цей момент я сіпнулася і зазнала самий потужний оргазм в житті. Він бив мене по беззахисною киска ще разів десять, розмашисто і з задоволенням, а потім нарешті вставив у мене свій величезний член. Трахкав він мене довго, брав, як самець