а це, як і мені доставляє задоволення? Гаразд, можеш не відповідати, я спитаю тебе: це наступного разу як прийду. А зараз я зроблю те, про що ти просиш вже 10 днів, - і став розмірено шмагати долонею його по щоках, залишаючи відбитки пальців на блідій шкірі, голова Микитки теліпалася з одного боку в бік, немов у ганчір'яної ляльки. Микита важко дихав, уривчасто хапаючи ротом повітря, тонув у своєму розпачі, вже ні на що не сподіваючись.
Відчувши наближення оргазму, санітар витяг свого дихають жаром орган, поштовхом рвонувся до узголів'я ліжка, розкриваючи однією рукою рот готової вже втратити свідомість жертви, інший підняв за потилицю його голову, і безцеремонно пропхнув свій смерділи хер, до упору в глотку.
Легка дрож екстазу охопила тіло мед брата, рукою притримує потилицю, він схопив Ніки за волосся і з силою почав руху уздовж свого обм'якати, та й назовні струменя гарячої сперми члена, що розтікаються вниз по його стравоходу. Після чого вийнявши член з рота, який виходячи, витяг за собою ниточкою залишки не був ковтнув сперми, обтер його про заплакане обличчя зі словами - як погано, не проковтнув до кінця, а облизати не можеш .... Потім оближеш.
Крекчучи, вставши з Микити, натягуючи однією рукою штани, він дістав з кишені халата, що висить на ручці столика який він привіз з собою пачку сигарет і закурив, натягнув на Микитку штани, став повільно пристібати його ременям до ліжка.
- Наступного разу, я не буду гарувати тобі ніяких ліків, ти сам .... Власноруч догодити мене, і ти зробиш це добре, інакше я тобі зроблю погано, і я знаю інші способи, ніж просто бити тебе по обличчю, - він посміхнувся, і кивком голови показав на свій візок.
- Таааак, десерт ти у нас вже з'їв ... .. а зараз головне блюдо .... не м'ясо з печеня, але від голоду не здохнеш .- і вставив катетер Микиті у вени, і під'єднав до крапельниці, підвісивши мішок на спеціально вбитий у стіну гачок. Пошлепал його по щоці, - До завтра, пупсик, - і пішов, насвистуючи веселу мелодію, під аккомпонімент деренчання вози, замкнувши на засув залізні двері, залишивши Микиту наодинці з власними відчуттями, і смердючим запахом звуконепроникною палати.

Нікі лежав з закритими очима, в підлозі сні, згадуючи. Він ніяк не міг зрозуміти, чому все це сталося. Чому саме з ним. Все в його житті було влаштовано і розраховано. У перспективах була блискуча кар'єра, він не вживав наркотиків, не вів раглільдяйческій спосіб життя, алкоголь так, але не частіше, ніж у всіх. Звичайно, деколи його свідомість народжувала якісь незрозумілі думки і бажання, і він не соромлячись мирився з їх присутністю, і навіть потураючи їм, висловлював у своїй творчості. Але він ніколи не думав, що все може вийти саме так ...

Він повертався з клубу і не встиг відійти і 10 метрів, як життя в одну секунду перекинулася, і більше не стала, і він був впевнений, не стане, такий як раніше. Отямився він уже в незрозумілому, темному приміщенні, розміри якого ледь дозволяли лягти. Голова гула, як після знатної п'янки, а руки виявилися скованими спереду, обнишпорить помешкання він знайшов лише двох літрову пляшку води, і під самою стелею червоний вогник, багато з яких, згодом стали його постійними супутниками. Тоді він, звичайно, здогадався, що це камера, дістатися до якої не було ніякої можливості. Спочатку він вирішив, що це якийсь прикол. Але безуспішно намагаючись докричатися до людей або вирватися звідти протягом приблизно 2-х днів, злякався і почав панікувати. Їжі не було, та й водою, його мабуть, ніхто не збирався постачати, і це все крім того, що він виявився абсолютно голим, і справляти свої природні потреби довелося там же, в кутку, від чого запах був нестерпний.

Двох літрова пляшка швидко кінчалась, спочатку він не шкодував води, і тепер доводилося туго. Минуло ще два дня. Він вже лякався за своє психічне здоров'я, безупинно плакав без сліз, періодично зриваючись на істерики, з рясними риданнями, часом впадаючи в сон. Або втрачаючи свідомість. Він зірвав собі голос і вже був готовий на все, лише б вийти звідси. В черговий раз, пробудившись, він відчув якийсь предмет у свого обличчя, і тут же узявши в руки, виявив в нім пляшку з водою. Відгвинтивши кришку неслухняними руками, жадібно присмоктався до шийки. Після чого через нетривалий час його свідомість попливло, і прокинувся він уже щільно прив'язаний до металевого крісла, припаяної до підлоги.
- Що відбувається, хто ви? - Прохрипів він у темряву. І в цей момент пролунав клацання рубильника, і в обличчя йому вдарив промінь яскравого світла, засліпили його очі, вже звиклі до повній темряві. Пролунав скрип що відкривається двері, і скрегіт рухаємося стільців. Двох, як відзначив він про себе.
- Ну що, давай знайомитися, - пролунав жіночий, спокійний голос. І в цей момент промінь, спрямований йому в очі згас, на секунду зануривши приміщення в пітьму, і в той же момент спалахнув верхнє світло, заливаючи спокійним, не дуже яскравим освітленням всю кімнату. - Звикай, ми поки покуримо - той же жіночий голос, і клацання за