Коротше вона просто трахкала мене в попові як чоловік жінку. І було видно, як їй це подобалося, тому що на обличчі у неї була задоволена посмішка. Вона побачивши, що я на неї дивлюся, сказала мені, щоб я не хвилювався, так треба для користі справи. І до того ж вона бачить як мені приємно. Так як член у мене стояв колом. Що я міг відповісти, тому що дійсно мені стали приємні маніпуляції з попою, та й член в мене стояв на всю міць. Та й заперечувати не мало ні якого сенсу. Після того, як мене от'імелі в попові, пред'являти претензії пізно. І втратити роботу через це нерозумно. Тому я опустив голову і залишився стояти в колишньому положенні. На що вона мені сказала молодець і поплескала мене по попі рукою. Потім мені в попові вставила штучний член секретарка і стала їм мене мати. А медсестра своєю рукою стала дрочити мені член, так як з нього почав капати сік простати і вона сказала, що після масажу простати необхідно випустити з себе не тільки сік, але і сперму, яка накопичилася за час масажу. А намассіровалі мені її дуже добре. Я не смів, заперечувати, і стояв у позі раку тихо і спокійно. Позаду мене трахкала секретарка в попові штучним членом, а спереду мені дрочила член медсестра. А в цей час старша з них сиділа з боку і спостерігала за всім, що відбувається з явною насолодою. Коли я скінчив, то секретарка і медсестра в один голос сказали мені, що я молодець, і зробив усе правильно. Потім секретарка вийняла член з моєї попи, поплескала по ній рукою і сказала мені, що на цьому медогляд мій закінчений. Я пройшов його з блиском, вони навіть самі не очікували, що я погоджуся на його проведення. І виконаю всі їхні накази. Я зробив все правильно, починаючи з тесту де я відверто відповів на інтимні питання, і кінчаючи медоглядом та маніпуляціями зі своєю попою. А старша додала, що тепер я отримав цю роботу. Раз я погодився на все те що зі мною зробили, то значить мені вона дійсна дуже потрібна. Вони згодні платити обумовлену суму мені, якщо я буду виконувати правила трудового розпорядку, і не мати порушень не тільки в дисципліні, але і в інших питаннях. А тепер я можу привести себе в порядок, і закінчити оформлення документів. Коли я одягнувся і привів себе в порядок, мене запросили до кабінету старший для підписання документів. Перед тим, як дати підписати пакет документів, мені запропонували, як слід прочитати ці документи. І якщо я згоден, то можу сміливо їх підписувати. А якщо в мене виникнуть питання, то вони на них спробують відповісти. На початку контракту все було логічно і правильно, а далі було дуже цікаво: за порушення трудової дисципліни, систематичних запізнень на роботу, розголошення відомостей за родом своїх обов'язків, не якісне виконання роботи, неохайному вигляді ганьбить імідж фірми у співробітників фірми є вибір. Або вони будуть каратися матеріально, або до них будуть застосовані фізичні покарання у вигляді публічної прочуханки в конференц-залі. Природно все тілесні покарання проводяться на голе тіло. А так як колектив фірми практично жіночий, то в цьому був пікантний момент. Як вчинять з чоловіком. якщо він провиниться, і він вибере другий спосіб покарання. А також чи зможе він бути присутніми на цих заходах. На що мені сказали, що різницю вони не бачать, правила писані для всіх без винятку, чоловік ти чи жінка. Також на фірмі є своя уніформа, яку повинні носити всі співробітники фірми без винятку. І якщо її з будь-якої причини не буде на працівника, то він повинен відпрацювати весь день без одягу. Ні які виправдання не приймаються. За інтимний зв'язок в межах фірми провинилися зазнають не лише публічної прочуханки, а й повинні будуть цілий тиждень відпрацювати без одягу - голяком. На моє запитання, а що за уніформа, мені її показали: це була широка, чорна спідниця десь до колін, біла блузка з довгими рукавами і великим вирізом на грудях, а також білі гольфи і чорні лаковані туфлі. На моє запитання, а як же я, я ж чоловік і не зможу в цьому ходити, мені сказали, що для мене у них є своя уніформа. Це чорні обтягуючі брюки, щільно облягають тіло, біла сорочка, білі шкарпетки і чорні лаковані туфлі. Кожні три місяці всі співробітники фірми повинні проходити медогляди і здавати аналізи. А через півроку приносити довідки з КВД на ВІЛ та венеричні захворювання. Після того як я підписав усі необхідні папери, мені дозволили на сьогодні йти додому, а щоб завтра я до восьми годин ранку був в офісі. І ще мені сказали, що все те що зі мною було сьогодні, повинно залишитися між нами і ні кому про це я не говорив. І вони сподіваються, що це їх не остання зустріч. Я відповів, що ні кому не скажу. А далі буде видно. Після цього я вийшов на вулицю і пішов додому. Поки я йшов, я весь час думав про те, що зі мною сьогодні сталося. Та й до того ж попа сильно хворіла. І мені доводилося йти трохи в раскоряку. Я чудово розумів, такі зустрічі з ними в мене будуть неодмінно, раз я дозволив їм один раз зробити зі мною таке, то природно вони не раз захочуть
целки 12 років
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Страница: 1