Ніл її вказівки, вона взяла якийсь тюбик з кремом, вичавила його на палець і рясно змастила мою попові не тільки з зовні, але й зсередини. За тим вона поплескала мене по попі і сказала, що тепер я можу йти далі, і що я вів себе добре, їй сподобалося зі мною вести справу. Я хотів узяти свій одяг, але медсестра сказала мені, що вона мені поки не потрібна. І я як був голим, так і пішов в інший кабінет. Коли я в неї зайшов, то побачив там тих двох жінок, яких я бачив і в приймальні, і ту якої я відповідав на питання тесту. Я хотів вийти назад, але почув від них, що б я заходив і не бентежився. Та й відступати вже було пізно, після того, що зі мною зробила медсестра в процедурному кабінеті. Я зайшов у кабінет, прикривши руками своє господарство. Мені було велено встати напроти них і прибрати руки з члена і яєць. Коли я прибрав руки мене як слід розглянули, потім секретарка підійшла до мене і стала обмацувати мій член і м'яти яйця. За тим вона взяла гнучкий сантиметр і стала вимірювати довжину і товщину члена. Природно від таких маніпуляцій у мене член встав, що викликало посмішку на обличчі не тільки секретарки, але і другий жінці. У цей момент до кабінету зайшла медсестра з процедурного кабінету. Коли вона зайшла, то та жінка що задавала питання тесту, сказала медсестрі щоб вона взяла на аналіз мою насінну рідину. Вона взяла пробірку в руку і підійшла до мене. А секретарка стала надрачівать мені член дуже енергійно. Я смикнувся назад і звільнив свій член з рук секретарки. Настала пауза, потім старша з них сказала мені, що якщо я не згоден виконати їхні вказівки, то я можу бути вільний. На цьому медогляд буде закінчений, але тоді мені не бачити роботи в компанії. А аналіз їм потрібен для того, щоб виключити можливість статевих інфекцій передаються статевим шляхом. Плюс їм потрібна моя сперма для того, що б у разі вагітності співробітниць фірми визначити батьківство. Так що вибір за мною, або я виконую всі їхні вимоги, або я можу йти додому. Мене затримувати не стануть. Положення було безвихідним, та й відступати було вже безглуздо, мені не чого не залишалося, як погодитися. Я сказав, що згоден виконати всі їхні вказівки, так як робота мені потрібна більше ніж все інше. Після цього секретарка знову взялася за мій член і стала його дрочити. А медсестра в цей час почала гладити мою попові. А тому що перед цим вона змастила її кремом, то дуже легко ввела палець в мою попові. І що цікаво я навіть не відчув пальчик у своїй попі, а коли вона ввела в неї два пальці і стала м'яти простату, у мене з члена поштовхами стала витікати сперма. Медсестра тільки встигла підставити пробірку до члена, як сперма стала витікати з члена. Секретарка сказала молодець і відпустила мій член. За тим мені було велено встати на кушетку на коліна, і опуститися на логті, при цьому широко розвести ноги. Коли я виконав їх вказівку, вийшло дуже здорово, я стояв у позі рака з високо задертою попою, і вся промежину моя була дуже добре видно. Моя попа розкрилася, і колечко сфінктра відкрила дірочку в попі. Слідом за цим до мене підійшли всі три жінки і сказали, що тепер вони повинні перевірити мені задній прохід. А для цього зараз вони покладуть мені в попові ректальне дзеркало і розтягнутий сфінктер як можна ширше, для того, що б краще розглянути пряму кишку. Заперечувати я не став, тому що після того, як у мене взяли таким чином сперму, і як слід промили попу, відступати було безглуздо. Так і стояв я в такій позі, що само собою мається на увазі, що зараз підуть маніпуляції з моєю попою. Старша з них поплескавши рукою по попі, сказала мені, щоб я розслабився і не напружувався. Так легше буде мені перенести всі маніпуляції з моєю попою і не поспішаючи, вставила мені в задній прохід, якийсь предмет. За тим я відчув, як він став збільшуватися в розмірах, розширюючи дірку в моїй попові. Через якийсь час мені здалося, що зараз моя попа просто розірветься від сильного розтягування, і що в ній утворилася величезна дірка. Я став виляти попою в різні боки і трошки кряхтеть, не стільки від болю, скільки від сильного натягу дірки попи. Секретарка поплескала мене по попі і сказала мені, щоб я не крутився і не скиглив. Скоро все закінчиться, залишилося зовсім не багато. Треба ще трохи потерпіти. Я відповів, добре, потерплю. Просто дуже сильно у мене розтягнута дірка в попі, і я боюся, що вона розірветься від такого натягу. На що вона мені відповіла так, боятися не треба, вони знають, що роблять і ще ні в кого, ні коли попа не рвалася від таких досліджень. А поки я веду себе дуже добре, і якщо все буде далі і так, то скоро все закінчиться і я зможу приступити до роботи у фірмі. Поки вона це мені говорила, я відчув, як з моєї попи вийняли розширювач, і на його місце вставили інше. Воно теж було великим і гладким з якимись горбиками по всій довжині. За тим я відчув, як його почали виймати і вставляти назад мені в попові. Коли я повернув голову, то побачив, як мені в попові старша з жінок вставляє і виймає штучний член не кволих разм