мої відповіді на тест потраплять в моє досьє, а воно строго конфіденційно і ні хто його не зможе побачити крім керівництва компанії. А тепер я можу пройти в наступний кабінет для проходження медкомісії. Бажаю вам успіху в проходженні обстеження і раджу вам не дивуватися ні чого, а також суворо виконувати всі вказівки персоналу. Від цього залежить пройду я її чи ні. Я подякував їй і вийшов у коридор і попрямував в інший кабінет який мені вона назвала. Коли я в нього зайшов, то побачив, що це процедурне кабінет. Біля стіни стояла кушетка, застелена клейонкою, поруч стояв штатив для крапельниць, на якому висіла гуртка Ерсмаха, навпроти стояла вішалка, в кутку була душова кабіна, а поруч з нею унітаз. Біля вікна стояв стіл, за ним сиділа молода медсестра десь 25 років у білому халаті. Вона сказала мені щоб я роздягався до гола і повісив свої речі на вішалку. Коли я роздягнувся, мені було велено лягти на кушетку на лівий бік, зігнути ноги до живота, тому що вона буде ставити мені клізму, це потрібно для подальших досліджень. Коли я виконав усі її вказівки вона підійшла до мене, перед цим надівши на руки гумові рукавички. Потім вона взяла баночку з вазеліном, рясно змастила палець і наконечник клізми. Після цього вона сказала мені, щоб я розвів руками сідниці як можна ширше, це потрібно, щоб добре змастити попу і не зробити боляче, коли вона введе наконечник в попові. Коли я розсунув сідниці вона акуратно, але твердо ввела палець мені в попові. Коли палець опинився в попі вона стала крутити ним у різні боки, розробляючи дірочку в попі і рясно змащуючи її не тільки з зовні, але й зсередини. Коли палець став заходити вільно, вона, вийнявши його з попи, вставила в неї наконечник клізми. Коли наконечник опинився в попі майже весь, медсестра відкрила краник і вода почала надходити мені в попові. Після того як уся вода виявилася в моїй попові, медсестра сказала мені, що б я ліг на спину, зігнув ноги в колінах і так лежав п'ять хвилин. Але при цьому наконечник клізми вона не стала діставати з моєї попи. Коли я ліг на спину і зігнув коліна, вона стала однією рукою гладити і масажувати мені живіт за годинниковою стрілкою, а іншою рукою витягати і знову вставляти наконечник клізми мені в попові. Не минуло і трьох хвилин як мені дуже сильно захотілося в туалет, я сказав, що більше не можу терпіти. І медсестра, вийнявши наконечник з попи, дозволила мені сходити в туалет. Я схопився і побіг до унітазу. Було дуже не зручно сидіти на поштовху на очах у медсестри, але вибору в мене не було. Після того як я звільнив свій живіт від води і калу, медсестра сказала мені, що треба все повторити і промити мою попові добре і грунтовно. А для цього я повинен стати на коліна і сперся на логті, коротше стати раком і задерти попові високо. Відступати було вже пізно, і тому я покірно встав, так як мені сказали. Їй було дуже добре видно моя розкрита промежину: дірочка в попі і член з яйцями. Вона знову рясно змастила палець вазеліном і вже більш впевнено ввела його мені в попові. Після декількох маніпуляцій, я відчув, що вона ввела мені в попові вже два пальці. Вона крутила ними в різні боки, розширюючи сфінктер попи. Від цих маніпуляцій член у мене став підніматися, так як мені було приємні руху її пальців у мене в попі. Дівчина це помітила й стала більш енергійніше розтягувати мені попові. Коли пальці стали заходити вільно, вона сказала добре, при цьому вийняла пальці з попи і вставила в неї наконечник клізми. Тільки цього разу наконечник був виконаний у вигляді штучного члена, десь два з половиною сантиметри в діаметрі і п'ятнадцяти сантиметрів у довжину, головка мала розширення, і отвір міліметрів п'ять для води. Коли він опинився у мене в попі, дівчина відкрила краник і вода почала надходити мені в попові. І поки вода надходила, дівчина стала вводити і виймати його з моєї попи майже повністю, природно не даючи воді витекти з попи. Медсестра просто мала мене в попові цим імпровізованим членом, хоча сказала мені, що це треба для того що б вода краще заповнила всі ділянки мого кишечника. Від усього цього член у мене встав на повну силу. І було забавно бачити, як голий мужик стоїть на рак з стоячою членом, а його в попу має медсестра наконечником клізми. Коли вся вода виявилася в моїй попові і награвшись наконечником, медсестра витягла його з моєї попи і дозволила сходити в туалет. На цей раз вода з мене витекла чистою, і коли я встав з унітазу, медсестра дала баночку з кремом, і сказала, що б я добре намазав собі цим кремом промежину і лобок з яйцями. Коли я виконав її вказівки, вона сказала, що б я йшов у душ і як слід змив з себе крем. І коли я включив воду і направив її на себе, то з мене змився не тільки крем, але і волосся, як на лобку, так і на попі. Короче я став абсолютно голий, це був крем депілятор. Після того як я вийшов з душової кабіни, медсестра покликала мене до себе, уважно оглянула мене і залишилася задоволеною. За тим вона мені сказала, щоб я нахилився і розвів руками сідниці. Коли я виконан
голі медсестри
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Страница: 1