На столі стояв якийсь апарат, від якого відходили дроти, біля вікна стояла шафа набитий папками. Напроти столу стояв стілець. Жінка запросила мене проходити і сісти на стілець. Коли я сів навпроти неї, вона мене запитала: чи справді я хочу отримати цю роботу? Я відповів так, робота мені дуже потрібна. Тоді мені вона сказала, якщо це так, то я повинен пройти тестування, і за результатами його, вона зможе мені сказати, чи зможу я отримати цю роботу чи ні. Відповідати на запитання потрібно чесно і відверто, тому що я буду підключений до апарату і він відразу покаже кажу я правду чи ні. Питання будуть різного характеру, від загальних питань, до інтимних. Якщо я згоден, то тоді почнемо тестування. Після деякого замішання я погодився. Після того як я був підключений до апарату, медсестра стала задавати питання. З початку питання були загального характеру, сімейний стан, де і коли працював, які думаю захоплення, як ставлюся до жіночої статі. Потім питання пішли більш інтимного характеру: яку я маю сексуальну орієнтацію, як я ставлюся до одностатевого кохання, як часто я займаюся сексом, займаюся я онанізмом, чи мав я гомосексуальну зв'язок, якщо так то в якій ролі активної або пасивної. Я відповів, що в мене звичайна орієнтація, до одностатевого кохання я ставлюся байдуже, якщо комусь вона подобається, то це його справа, я займаюся сексом рідко і з цього часто займаюся онанізмом щоб зняти напругу, один раз мав гомосексуальну зв'язок в активній ролі . За тим пішли інші питання: чи кохаю я своє тіло, як часто я бачу своє тіло, яка частина мого тіла мені найбільше подобається, чи люблю я пестити і гладити себе руками. Я відповів так я люблю своє тіло і часто бачу його в дзеркалі, також часто я його пестять, особливо мені подобається моя попа. Далі ще питання: чи подобається мені пестити дірочку в попі, лазив я собі в попові пальчиком і запихав у неї якісь небудь предмети, чи приємно мені, якщо мою попові пестить жінка і вставляє свій палець мені в попу? Я відповів, що дуже подобається не тільки пестити дірочку але і засовувати в неї свої пальці, а також різні предмети, і звичайно ж мені подобається коли мене пестить жінка, а на рахунок того щоб вона вставляла мені в попові пальчик, то це було б добре , але такого не було. Знову питання: пестив я своєю мовою у жінок їх інтимні місця попу і пісю, а у чоловіків, мене коли-небудь пороли ременем по голій попі, як часто мені робили клізму? Я відповів, що пестив і мені це дуже подобається, у чоловіків член ні коли не пестив, а от попу цілував, мене ні коли не пороли ременем по голій попі, а щодо клізми, то її мені робили в лікарні декілька разів. На цьому питання закінчилися, медсестра від'єднав мене від апарату, і після прочитання моїх відповідей, сказала мені що я правильно зробив, що чесно відповів на питання тесту, тому що, якщо б я збрехав, то прилад це відразу показав і на цьому все закінчилося для мене, я міг спокійно йти додому і забути про цю роботу. А так цей тест я пройшов, і якщо з медичної годину