руга. Буфом взяв на себе роль оператора і включив камеру. Мені було боляче не від завданих мені фізичних страждань, а від приниження моєї особистості. Мені було прикро і гидко. Я ненавиділа і хлопців, і себе одночасно. Досхочу насолодившись цим видовищем, Звір послав Беку на кухню. Той притягнув довгий огірок, дав мені його в руку і змусив трахкати їм Аліски в пізді. Я була остаточно зломлена. Потім вони вчотирьох пустили нас з Аліски по колу, гарненько виебав. Надька в цій ситуації пощастило більше за всіх, їй майже не чіпали і половину всього процесу вона перебувала в непритомності. Потім хлопці кинули нас і почали спустошувати мій будинок. У шафі, серед білизни їм вдалося знайти заначку батьків, яку вони збирали на відпочинок у Чорногорії. Зірвали з мене золотий ланцюжок, подаровану бабусею мені на 15-річчя, порилісь у Аліски в гаманці і, не знайшовши там нічого істотного, компенсували це її навороченной камерою. Ще раз покуривши і струснув на нас попіл, вони Нассау на нас і пішли
Я ненавиджу цих тварюк. Чотири місяці я ходила до психолога. Батькам довелося розповісти про те, що ми робили до приходу хлопців. Рана між ніг вже зажила, але душевна рана залишається зі мною і понині. Я не можу знайти собі хлопця, тому що боюся, що він надійде зі мною точно також. Але іноді ночами я мастурбує. Я трохи розчарована в житті ...
фото пісі
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Поделиться12010-06-23 00:38:59
Страница: 1