Ми якось по-ідіотськи танцювали зі Звіром, як скоро він, п'яний у дошку, завалився, а я на нього. Я спробувала встати, але мої спроби увінчалися невдачею. Навпаки, він посадив мене на себе і стиснув мої сідниці дуже боляче. Мені це не сподобалося, я розвернулася до нього і дала дзвінку ляпас. У цей момент я зрозуміла, чому йому дали таке прізвисько. У момент він почервонів і руки стали сильнішими. Як ніби й не п'яний.
Він вліпив мені ляпас, що я впала. Тут же він підскочив до мене і почав зривати з мене блузу, попутно примовляючи: «Повія ебаная, зараз я виебу тебе по самі вуха. Тварюку. Довертела задом, так, шалава? »Тут його лапищами ковзнула до мене між ніг, в трусики. Я закричала. Музика припинилася, дівчата заверещали. Потім хтось із хлопців, точно не пам'ятаю хто, крикнув: «Та цих повій давно пора виебать!», І, заломивши руки Надька, завалив її на диван. Аліска побігла в коридор, але її наздогнав Бека. У цей момент Звір крикнув хлопцям: «Вона Цьолко!» Всі хлопці заіржали. «Виправ це ... засади їй!» Звір задер на мені спідницю остаточно і розірвав на мені трусики. Ось козел, адже нові зовсім були. Він розсунув мені ноги і почав засовувати в піськи пальці. Навіть так було боляче. Я спробувала вирватися, але він дав мені кулаком по обличчю. І сказав «Сиди тихо, тварюку. Сука, писнеш - вб'ю »Він відпустив мене на секунду, щоб дістати свій агрегат. Я злякано притулилася в спинці крісла і мовчки чекала своєї долі. Так, кийок у нього була велика. Він схопив мене за волосся і вставив свій член мені в рот. Це було так огидно, що я відчула підступає до горла блювоту. Мене вирвало. Це остаточно розлютило Звіра, що він сам почав дрочити, а, коли його хуй піднявся, він розгорнув мене задом і почав довбати мою вузьку дірочку. Було так боляче, що я закричала. Звір завбачливо затиснув мені рот. Я відчула, як кров тече по моїм стегнах. А Звір продовжував розривати мене.
Через пару хвилин він розгорнув мене обличчям до себе і знову вставив свій закривавлений член мені в рот, сказавши при цьому:
- Сука, смокчи або я тобі шию, повія, зверну.
Я прийняла в рот його член і початку невміло приносити задоволення цього нечеловеку. До кімнати увійшов Буфом, з кухні лунали крики Аліси, а Надька валялася в непритомності валялася на дивані. А задоволений Бульдог дрочил на принесену їм порнуху. Гидота.
Буфом побачив, як Звір довбає мене в рот і захотів приєднатися. Він, ні слова не кажучи, зайшов ззаду. Я знову відчула пекельну біль. Незабаром хлопці відпустили мене. Я впала на крісло, але Звір скинув мене на підлогу і сіл, поставивши на мене ноги. Вони закурили, струшуючи попіл на мене, а потім загасили про мене сигарети. Я заволала і знову отримала по обличчю. На цей раз ногою.
Бульдог вже закінчив дрочити на телик і побачив на столі принесену Алісою камеру.
Він сказав:
- Ха, дивіться, пацани, що я знайшов. Під буде прикольно подивитися-то!
-Ага, змінюємося, - сказав хтось із двох моїх мучителів.
Бека притягнув із кухні абсолютно голу Алісу, обличчя її було розбите в кров. Тим часом Бульдог підійшов до мене і засунув свій кулак в мою закривавлену кицьку. Звір тес часом змусив Алісу брати в нього в рот. Буфом і Бека оточили Надька і почали ебать її в обидві дірки. Я вже нічого не відчувала, лише сльози лилися у мене з очей. Потім вони кинули нас на підлогу, а самі пішли на кухню. Не уявляю, що вони там робили. Повернувшись, вони змусили нас з Алісою лягти валетом і вилизати один у
російське
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Поделиться12010-06-23 00:37:03
Страница: 1