Він повалив чинила опір дівчину на холодний сирої підлогу печери і розірвав блузку пополам.Полетелі пуговіци.Жанна відійшла від першого шоку і стала відчайдушно відбиватися.
-Негайно відпусти мене, негіднику!-Закричала она.Дін вдарив її два рази навідліг по обличчю і пристрасно поцілував в розсічені губи.
-Я візьму ще одну коштовність твого роду, ціпонька, а саме, тебе і твою невинність,-задихаючись від пристрасті, шепотів Дін, боляче кусаючи її шию, плечі, грудь.Девушка намагалася скинути його з себе, намагалася вдарити його, люто дряпалася і кусалася, але він був набагато сильніший за неї, і скоро вона втомилася.
-Мерзотник! Мерзенний собака!-В розпачі вигукнула она.-Будь ти проклятий!
Але Дін знову вдарив її і, стягнувши з неї штани разом з трусиками, грубо розсунув її судорожно стислі ногі.Бистро розстебнув ширіньку.
-Ні! Ні!-Закричала бідна дівчина, червоніючи від сорому і бліднучи від жаху і, одночасно, ярості.-Не смій! Будь ласка, не треба! Благаю!
У очах чоловіка горіла жовтня пожадливість та сладострастіе.Она відчайдушно затарабанив по його грудях кулачками, але він схопив її за зап'ястя й закинувши їх їй за голову, вжал в підлогу до хрускоту костей.Она взвізгнула.Слези градом котилися по чарівному ліцу.Горло душили страх і ридання.
-Будь ласка ... Не роби цього ...- прошепотіла вона вже в повному безсиллі.
Він безсоромно провів пальцями по її найпотаємнішим місцях.
-Та ти зовсім суха ... Що ж ... Тобі ж гірше ...- прошепотів він і раптом, різко надавав, увійшов до неї, рухаючись все глибше різкими толчкамі.Он відразу прорвав перешкоду, яка відокремлює дівчину від жінки, але не збирався зупинятися, а всі брав і брав ее.Все її тіло пронизав різка, нестерпний біль, з грудей вирвався зойк, і вона втратила сознаніе.Очнулась дівчина від грубих ударів по обличчю.
-Не думай отключаться.Я хочу бачити твої очі, коли беру тебе,-сказав він, не думаючи останавліваться.Ей було нестерпно больно.Она вже не могла кричати, а тільки хрипко стогнала і чекала, коли він її отпустіт.Он перевернув її на живіт і став брати ззаду, відтягнувши їй голову назад за волосся і риком від насолоди.
Вона була така туга і ніжна, не те, що ті портові повії, яких він частенько відвідував.
Раптом він забився в судомах, голосно видихнув і вилився в неї, придавивши її всією вагою свого тела.Она беззвучно плакала.Но йому виявилося мало.Вновь поставивши її на вже стерті об кам'яну підлогу ніжні коліна і лікті, він різко увійшов до неї ззаду по -грецьки, все прискорюючи темп.У дівчата вирвався вопль.Такого вона не могла витримати і впала без чувств.Он знову при вів її до тями тим, що грубо схопив за волосся і дернул.Она ридала і кричала від болю, поки він знову не кончіл.Он встав з нее.Она забилася в грудочку і ридала.Каменний підлогу під нею був залитий її кров'ю.
-Дітка, ну перестань плакать.Все одно це коли-небудь трапилося би.І не ховай, що тобі сподобалося,-посміхнувся він.
Вона не отвечала.Он підійшов до неї і струснув.
-Зроби мені в подяку приємно,-сказав він і поставивши її на коліна, розтиснув пальцями її губи і вставив їй в рот свій член.Крепко схопивши її за волосся, він став вдавлювати його їй глибше в горло.Она закашлялась, намагаючись вирватися, але без толку.Он скінчив прямо їй у горло, змусивши проковтнути все до каплі.Она упала на підлогу, і її миттєво вирвало.