30 липня 2009, коли ми сиділи за партією в шахи у Макса виникла чергова ідея з підкорення телиць. Він сказав: "Чомусь б нам не скористатися тим, що ми щотижня вночі відвозимо твою матір на роботу в місто. На зворотному шляху можна взяти попутниці, тим більше я знаю де зупиняються наші однокласниці. Підберемо Таню з Христиною і скористаємося нашим знайомством! "
Ми дізналися час, коли дівчата приходять на зупинку і коли відправляється маршрутка. Макс купив дві літрові пляшки горілки і вина ... Я ж сховав скотч, мотузки, покривало, бухло в багажник старенької АСКОН.
І ось настав момент істини. Ми на всіх парах мчали до зупинки. Вдалині чітко виднілися дві жіночі фігури. Під'їхавши ближче ми разгледелі Христина і Таню. Світло ліхтаря висвітлював наших чарівних супутниць: Христина була одягнена в коротеньку джинсову спідницю на прозорі колготки, а зверху злегка виднілися білий топік з легкої курточкою, Таня була одягнена в чорні обтягуючі брюки з біленької кофтиною.
Ми зупинилися поруч із зупинкою та поманили їх жестом до нас. Дівчата, побачивши, знайомі обличчя не про що не підозрюючи поспішили до машини. Макс був за кермом, я з Христиною сів на заднє сидіння, Таня підсіла до водія.
Все пішло навіть краще, ніж ми планували. Христина, помітивши, як ніби розпочату пляшку вина запропонувала розпити по бокалчіку. Все, не роздумуючи, погодилися.
Через досить короткий час пляшка була порожня. З-під сидіння я дістав горілку і почав старанно споювати дівчат. Минуло хвилин десять з того моменту, як Таня вже спала, а Христина зручно прімастілась на моєму плечі.
Макс знизив швидкість до мінімуму. І я акуратно просунувши руку під її спідничку злегка відсунув бежеві колготки. І ось нарешті мені вдалося двома пальцями розсунути незайманої піхву. Я з нею зручно розлігся на задньому сидінні. Проплисти рукою під її топиком почав стискати її маленьку пружну груди першого розміру. Вона злегка стогнала. Я збудився і остаточно осмілів. Стягнувши з неї весь одяг, почав покривати її тіло поцілунками. Потім діставши свій інструмент всунув його в маленьку щілину. Вона на пару секунд затремтіла. Він дуже тісно входив їй у піхву, що навіть не міг влесть цілком. І ось ворочаючи їм туди-сюди я почав поступово підходити до оргазму. Нарешті потік наблизилася до виходу, я різко висмикнув з Крістіни свій член і покрив її від личка до ніжного плоского животика грубої спермою.
Машина зупинилася. Озирнувшись, я зрозумів що ми вже не на трасі. Навколо не було нічого крім полів. Макс заглушив мотор і взявся за Таню. Злегка підтягнувши дівчину вгору він поклав її черевцем на спинку крісла. Стягнувши з неї блузку він навпомацки знайшов вивалилися груди другого розміру. Після Макс стиснув її соски настільки сильно, що звідти струменем бризнуло молоко. Він акуратно стягнув з Тані обтягуючі брюки і витяг свого гіганта. Раптом, несподівано для нас, дівчина прийшла до тями і почала вириватися, але Макс утримав її чоловічий хваткою, а я швидко скотчем заліпив їй рота і почав погладжувати пружну попку Христини. Мій друг тим часом стягнувши з Тані трусики ззаду нарешті вставив їй член у піхву. Сльози у неї потекли струмком, вона виривалася як могла, але він ебал її не перестаючи тицяючи все глибше і глибше. З її щілинки бризнула кров, а незабаром потекла сперма. Її обессільевшіе ніжки були покриті незвичайної сумішшю.
Прийшла черга Макса, витягши свого хлопчика він кінчив на спину дівчини і біла рідина стікаючи зі спини покрила ніжну попку.
Зв'язавши Танюшу за руки і ноги ми кинули її під кущем, а Христину залишили для утіх на що залишилася ніч.