ходячи палати зауважив, дивна поведінка уві сні, коли, той кричав, і благав про пощаду, або ж різко змінюючи спрямованість: «Пане, ну ... давайте ... зробіть мені ще хвора .... Трахни мене .... Благаю .... Дозвольте мені закінчити », що лише підтверджувало маніакальністю маячних ідей хворого.
Як би там не було іронічно, персонал цієї лікарні не відрізнявся якими або людськими поняттями або хоча б банальними моральними принципами, - пропрацювавши такий тривалий час у закладі такого типу, черствеешь і набуваєш чималу частку цинізму.

Він не розумів що він тут майже тиждень, і його навіть не хвилювало, що він не знає свого місцезнаходження, зрідка виринаючи з безодні своїх рваних спогадів, він бачив лише особи незнайомих людей у білих халатах, які навіть не хотіли розуміти його. Пробудившись на цей раз, його свідомість була більш ясним, і спогад залишилося в його голові, а не потонуло в темряві безпам'ятства.
- Вони мене відпустили ... .. значить, все закінчилося ... тоді де я? - Промовив він у темряву, відповіддю йому був пронизливий скрегіт в тиші відмикає залізного дверного засува. На порозі стояв здоровенний медбрат у білій формі, перед собою він штовхав бридко деренчливий стіл на колесах, завалений різними пігулками, ампулами, пігулками, стерильними в герметичних упаковках і вже використаними шприцами.
- Заебала ця лампочка, ... коли ж цей чортовий електрик її зробить ... тільки й може, що бухати - сплюнув у кут, розкрив ампулу, і чистим шприцом набираючи з неї якийсь препарат, наблизився до ліжка. Заглянувши в розкриті очі Нікіти, вимовив.
- О! Дивлюся, прочумався? Знову будеш нести марення про те, що тебе викрали, і тримали півроку хер знає де, або може, назвеш мене своїм «Паном», і попросиш наконьчать тобі повний рот? - І розплився в усмішці кривий.
-Що? - Насилу складаючи літери в слово, запитав Микита. - Що відбувається, де я перебуваю?
- Дивлюся, перший адекватний питання за 10 днів ... Четверта психіатрична клініка міста (N).
- Чого? А що я тут роблю?
- Лікуєшся ... - медбрат схилився над ним і увігнав вміст шприца йому у вену. Свідомість Ніки почорніло, але він не втратив нитку реальності, тіло його охопила сильна слабкість, без допомоги він не зміг би повернути навіть голову.
- Шкода, що ти не зможеш зараз назвати мене своїм Паном - він розстебнув ремені стримують тіло від зайвих рухів, приспустив його штани і перевернув на живіт. Розминаючи Відлежавшись м'язи його рук і ніг, єлейним голоском вимовив.
- Тобі не пощастило що ти такий сімпотяшка, але на честь твого приходу в себе я обіцяю бути менш грубим, сподіваюся тобі сподобатися.
Санітар плюнув в праву руку, і засунувши її в штани розмазав вміст долоні за власним вже прийняв бойову готовність члену, після чого знявши свої штани, доторкнувся вологою рукою до податливих сідниць, товстий, мозолістий, вказівний палець настирливо прослизнув в розслаблений очко Ніки. З очей Микитки, від образи покотилися дрібні солоні сльози, жадібно вбирає в худу лікарняну подушку. Злегка помастурбіровав анальний отвір, він вийняв палець, відчутно ляснув по попці Ніки, що викликало його здавлений стогін, навалившись зверху, вставив і різко увійшов на всю довжину свого немаленького члена, засунувши кепсько пахне палець Микиті в рот. І при цьому першому поштовху з Микитчин легких повністю, з силою вирвався повітря упереміш з хрипким, глухим стогоном. «Знову .... Знову ... чому це знову відбувається вони мене обдурили »- подумав Микитка в той момент коли член почав ходити по його жопи. «Я впевнений це не психлікарня. Це вони всі підлаштували .... Вони продовжують знущатися ... вони мені брехали ». Твердий член медбрата різко входив і виходив, заподіюючи собі насолоди, а їй біль.
- Ну, що, брудна блядь, тобі подобається, безпорадна створіння ... схожий я на твого Пана? Або мені треба бути жорсткіше? Зробити тобі боляче? Тобі ж це подобається!?
Він відчував як його налитий силою і бажанням фалос ходить в розслабленому, безпорадному аналої все, нарощуючи темп. Він трахкав його хвилин 10 не зменшуючи швидкості, і не звертаючи уваги на дедалі частішають схлипи, й німе опір. Різко вийнявши свій хер з його дупи, він грубо розгорнув безпорадне тіло на спину закинув його ноги собі на плечі. І тут Микита знову відчув, як у його пряму кишку входить налита кров'ю пальтсі збоченого санітара, а він, користуючись полукоматозним станом Микити, засунув свій язик йому в напіввідкритий рот, з якого витікала тонкими струмками слина, засмоктуючи його, ні трохи не бентежачись того, що зовсім недавно в роті побували його пальці, забруднені в лайні його не здатної до опору жертви. Спираючись на одну руку, вільної спочатку він недбало погладив його по щоці, а потім з розмаху вдарив по обличчю, у загальмованому стані Микита навіть не закрив від удару віки, а той з інтересом, не зупиняючись, ковзаючи своїм фалосом в ньому, заглядав у його налиті сльозами очі.