він через якийсь витягнув член з рота хлопця і сунув йому в руку. У Вадима затекла шия і вболівали плечі, м'язи рук нили.
- Мені боляче ... - прошепотів він.
- Дрочил.
- Мені боляче ... - повторив хлопчик зі сльозами в голосі, але Кирилу плювати було на це.
- Про мошонку не забудь, - простогнав він, - обхопивши її, стисни її.
- У мене все болить ...
- Обхвату і стисни.
- Я не можу, - мало не плачучи відповів хлопчик, - у мене рука болить ... я не можу ... як? Мені дуже боляче.
Кирило обхопив рукою розпухлу мошонку, відчуваючи в ній тупу, ниючий біль, і почав стискати і гладити її. Вадим спостерігав за цим, потім зі стогоном відвернувся.
- Хороший хлопчик ... хороший мій хлопчик, скажи, що хочеш мене, - прошепотів Кирило, пестячи свої соски. Вадим замотав головою.
- Скажи!
Він з силою стиснув шию хлопчика, і Вадим прохрипів, продовжував рухати рукою по його члену.
- Я тебе хочу.
- Поцілуй мене.
- Ні!
- Поцілуй, ти - брудний ...
Він схопив хлопчика за підборіддя і нахилився до нього. Якийсь час Вадим пручався, відчуваючи, як скорочується член Кирила, і продовжуючи дрочити йому, мріючи, щоб він швидше закінчив, і це все закінчилося, але сили були нерівні, до того ж Вадим міг робити що-то тільки однією рукою, друга - перебинтованою, - лежала у нього на колінах. Кирило з такою люттю вп'явся в губи Вадима, що хлопчик застогнав від болю. Його губи були теплими, м'якими і вологими, на них неможливо було просто дивитися, їх треба було цілувати. Кирило кусав його губи, смоктав їх, лизав, потім спробував просунути язик йому в рот, але Вадим щільно стиснув зуби.
- Відповідай мені, - порушено прогарчав Кирило. Вадим замотав головою.
- Відповідай!
Він вдарив хлопчика по обличчю, і Вадиму довелося розпакувати зуби. У той момент, коли їхні язики зустрілися, Кирило почав кінчати, судорожно рухаючи стегнами і викрикуючи ім'я хлопчика. Вадим з жахом розтиснув руку, і тут же пошкодував про це. Кирило з криком сунув початківець в'янути член в рот хлопчика і почав грубо, різкими поштовхами проникати в нього. Вадим здавлений замичал, а Кирило продовжував трахкати його, спостерігаючи за тим, як сперма витікає з рота хлопчика. Потім він відштовхнув Вадима від себе і відкинувся на спину, важко дихаючи, здригаючись усім тілом і неголосно постогнуючи. Мокрий член тепер безвольно звисав у нього між ніг.
Приголомшений Вадим якийсь час просто сидів, не рухаючись, приходячи в себе, потім почав кашляти і судорожно витирати рот рукавом кофти. Кирило простягнув руку, щоб погладити Вадима по голові, але хлопчик скочив на ноги і кинувся з кімнати.