Він підпалив свічку і підніс до обличчя Марти. - Ти ж любиш дивитися на вогонь ... він гарячий, він плавить все, він плавить віск, роблячи його рідким ... мені подобається дивитися як він капає на тебе, і як застигає охолоджуючись твоїм тілом ...
Він капнув на живіт Марти. Від гарячого пекучого воску березня вигнулась майже на місток, мотузки заважали їй схопитися. Господар капнув ще і ще ... він дозволяв вогню плавити свічку дуже швидко, так що вже через деякий час живіт Марти, її стегна і вантажу були в червоному воску. - Ти справжня блядь, Марто! - З цими словами він ударив її нагайкою по стегнах, від ляпанцю частина воску відвалилася зі стегна. Він ударив ще по животу, ще пара шматочків відлетіла. Тіло Марти горіло від ударів, вона не мала права видати навіть звук, вона покірно приймала покарання. Господар розійшовся та бив Марту жеського і боляче. Він відтягнув сосок і вибив його з пальців канчуком потім ударив канчуком по грудях збиваючи віск і звідти. Коли тіло стало чистим від воску, але червоним від ударів, Господар зупинився. Він підійшов ближче і поклав свій член на Живіт Марти. - Ти його хочеш?
- Так Хазяїн!
Він підійшов до обличчя і поклав член їй-на-віч, - Ти сильно його хочеш?
-Та Хазяїн!
Він обійшов стіл і встав між її ніг приставивши член до пізденке Марти, - Куди ти його хочеш, блядь?
-Я хочу відчувати Ваш член скрізь, Хазяїн! -Вона не встигла договорити як він увірвався членом в попку, а не в пізді як очікувала Березня.
Від несподіванки вона заплющила очі, дупа горіла від тертя і непідготовленості.
Господар ебал грубо, владно і розмашисто.
Він скінчив Марті на живіт і відв'язав її. -Вільна тварюка! Повзи до себе.
Березень поповзла на колінах до виходу розмазуючи улюблену сперму по животу.
Виповз з номера вона піднялася з колін і зрозуміла, що халатик залишився в номері Хазяїна. Турбувати вона його не посміла і пішла до себе так, в надії, що її ніхто не побачить. Вона повернула за ріг коридору і наткнулась лицем до лиця на мужика з собакою. Він явно йшов з псом з ранкової прогулянки і був дуже приголомшений таким зіткненням. Розглянувши предмет зіткнення, він уїдливо зауважив, - Дивись Клик, яка сучка тобі підвалі, може і мені стати в нагоді, навіть нашийник номерний у неї ... знявши повідець з ошийника ротвейлера, він причепив його на нашийник Марти. - За мною Сука, здається це в тебе вигравірувані на нашийнику! - Він потягнув її за собою при літку потягнувши вниз. Березень зрозуміла все правильно, вона опустилася на коліна і поповзла вперед, гнана іклів, точніше його цікавим носом, який рознюхує її пізденку.