Тільки засмикнув штору, він смикнув хустку обмативавщій шию, оголивши нашийник повністю, потім грубо задрав майку вгору не знімаючи її просто задерши до шиї. Почав лапати і м'яти сиськи Марти. Потім почав кусати соски й відтягувати їх зубами .- видаси хоч писк, я тебе вижену голою в салон. Березень закусила губи від болю, вона вже потекла і пізденка вже нила. Бугай вирішив проварити її дірочки і задер спідницю. - Як я люблю таких сучок податливих і доступних.
Він задралюбку на пояс і запустив два пальці в пізді так різко, що Марта здригнулася. - Що Сука, подобатися!? А член-то краще! Давай сюди свій блядскій рот, він смикнув нашийник вниз і Марта кинулась на коліна. Вона забарилася, на що отримала ляпаса і наяженіе нашийника, - працюй Сука! Мені всього годину дали!
Березня почала відсмоктувати вже стоїть колом член, вона була вправна в цій справі, здоровань злив їй у рот вже через дві хвилини. - От ти блядь!! Як пощастило твоєму Господарю, може викупити тебе. Давай далі! Постав його вгору.
Березень продовжувала обсмоктувати і заковтувати член, вона лизала і прицмокував по яйцях, вертіла мовою навколо головки, у результаті член не примусив себе чекати і прийняв бойову стійку. Бугай смикнув Марту вгору і розгорнувши, притиснув стегна до себе і натиснув з силою на спину, - Раком, сука! Найкраща для тебе поза. Він загнав член з усього розмаху, висунув до кінця і загнав знову, Марта звивалася на члені, він був величезний. Краєм ока вона побачила що за шторою стояв і посміхався Господар. Він увійшов до них і растегнул ширінку пряо навпроти рота Марти. Вона відкрила губи і хуй Хазяїна буквально ввалився їй в рот. Господар поклав руки на потилицю і почав трахавть Марту в рот. Березень спробувала розслабитися, її просто ебалі з двох кінців і вона не могла нічого зробити, Бурмило люто різала її пізді тримаючи руками її за дупу, а попереду її голову насаджував Господар.
Вони закінчили в неї одночасно і поставивши її на коліна, Господар змусив почистити Хуі. Потім він сказав їй одягтися і вевел за руку.
Вони сіли назад, Бугай повернувся і по хазяйськи поклав руку вже вище коліна, потім через пару секунд взагалі провів її під спідницю і запхнув пару пальців Марті в пізді.
- Так тобі звичніше, а мені приємно, Сучка.
До прибуття в аеропорт бугай ще три рази відводив Марту у туалет на перепіхон з дозволу Хазяїна. Вони приїхали в аеропорт і Костянтин, як й обіцяв зняв ошийник.
- Ти вільна відпочивати як тобі заманеться, - сказав він і вони попрямували до готелю.
При вході стояли носильники, вони завантажили валізи на візки, і найбільше здивований погляд викликав прикріплений на чемдане нашийник Марти.
- У чий номер віднести ці речі, - поцікавився молодий носильник. Він явно був нахабнуватого, Марті це подобалося. - У мій, 315 - відповіла вона.
Хлопчисько зник з очей з богажом. Марта з Господарем піднялися на різні поверхи і побажавши один одному доброї ночі розійшлися.
Березня відкрила двері ключем і ввімкнула світло, на ліжку лежав голий носильник, - я чекаю на тебе, моя блядінка! Іди сюди!
«У мене що, на обличчі все написано» - подумала Марта, але пішла у напрямку до ліжка. Вид моло