Пацани дивіться, якщо мені не сподобатися, тисніть їй на плечі. І знімайте на фотик, як сучка лиже жопу.
Він підніс попу до мого обличчя:
- Розведи мої булки руками.
Я все виконала, як він мені сказав, і стала лизати його анус, суя мову глибше, щоб не розсердити мучителів. Сильно смерділо гавно, але блювоту я стримала.
- Про кайф, пацани блядь знає свою справу. Суй ніс в анус і вдихай, пацани контролюйте, щоб не сачкувати.
Я сунула носик в анус, і він став пукає, я покірно вдихала всю сморід. Косий з Малим спостерігаючи, це знову заіржали.
- Як квіти нюхає.
Гера перестав пукає і наказав знову лизати.
Нарешті Гера сказав:
- Усі можеш валити звідси. У нас є номер твого стільникового, надішлемо смс, коли захочемо ебаться. А тепер умийся з пляшки і забирай свого замориша.
Я помила своїй сечею обличчя. Я сяк-так натягнула одяг, упала на коліна перед кошеням та взяла на руки. Я тремтіла, сльози лилися з очей, і все примовляла, чи то кошеняті, чи то собі:
- Не бійся, не бійся, тебе більше не будуть ображати.
Схопила теплий живий грудочку і кинулася геть. Позаду почувся свист і улюлюкання. Трохи не впала по дорозі, в кров, роздерла ногу, але бігла, бігла повз будинків, повз пустельних у спекотний літній день вулиць, повз автобусної зупинки, повз скверу ... Здавалося, що мене неодмінно наздоженуть і все почнеться спочатку ... Додому приїхала вже увечері. Їздила на різних тролейбусах, на метро - все здавалося, що за мною стежать.
Дома ще нікого не було. Я стала відмиватися і прати блузку. Кошеня був пухнастим біло-рудим котом. Я хотіла назвати його гармати, але тато, дізнавшись, що я підібрала його на вулиці, обізвав люмпенів. Теж добре - Люмік. Батькам про випадок на будівництві я нічого не розповіла - соромно було. І боялася, що про це дізнаються в школі і у дворі. Стільниковий, вирішила відключити, сподіваючись більше ніколи не побачити покидьків з будівництва. Але даремно ...
Далі буде ...